Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η νέα εταιρία ένδυσης της ΟΔΚΕ, το όνειρο του Συμεωνίδη και η απονομή των πλακετών...

@ Μια σπουδαία κίνηση ετοιμάζει η ΟΔΚΕ στον τομέα των εμφανίσεων. Η Άθλος ανήκει σιγά - σιγά στο παρελθόν, αφού τα παράπονα είναι πολλά και έντονα τόσο από διαιτητές όσο και από συνδέσμους.  Πολλές διοικήσεις έχουν συμφωνήσει με άλλες εταιρίες ένδυσης.

@ Όπως έχει διαρρεύσει, η ομοσπονδία συζητάει με κορυφαία, παγκοσμίως, εταιρία ένδυσης, που έχει κορυφαίο design. Παράλληλα, οι υπηρεσίες που θα προσφέρει είναι υψηλότατες. Οι συνομιλίες μάλιστα, βρίσκονται σε καλό επίπεδο και μην εκπλαγείτε αν γίνει άμεσα το deal.

@ Αν πάντως, γίνει το μεγάλο deal, τότε θα είναι κάτι πρωτόγνωρο και για το ελληνικό μπάσκετ αλλά και για τους διαιτητές. Οι οποίοι θα έχουν σημαντικά οφέλη από τη συμφωνία των δύο πλευρών, αφού η πρόσβαση και οι εκπτώσεις που θα αποκτήσουν σε μεγάλα Brands θα είναι εκπληκτικές!!!

@ Οι διαιτητές του συνδέσμου Θεσσαλονίκης επιδιώκουν τη πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης τον προσεχή Σεπτέμβριο, που δεν θα υπάρχει προηγούμενο. Άλλα κόλπα ετοιμάζει ο Στέλιος Συμεωνίδης, ο οποίος είναι ο εμπνευστής όλων των πλάνων.

@ Ο Στέλιος Συμεωνίδης στα 30 χρόνια του συνδέσμου στο Βελλίδειο είχε φέρει προσωπικότητες στην Θεσσαλονίκη, όπως τους Βασιλακόπουλο, τον Ιωαννίδη, τον Φασούλα, τον Ρίτσαρτσον και τον αείμνηστο τον Φίλιππο Συρίγο. Έτσι και φέτος θεωρεί βέβαιο ότι θα γίνει μια σημαντική εκδήλωση, μια και γιορτάζει το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης.


@ Παραμύθι - φούρναρης από τους παράγοντες της Νέας Κηφισιάς στο θέμα του γιατρού. Επιμένουν ότι μόλις έκλεισαν οι διαιτητές το φύλλο αγώνα ήρθε και ο γιατρός και αναφέρουν ότι κακώς συνέβη. Λάθος τους όμως και τα λάθη πρέπει να πληρώνονται. Οι ρέφερις έκαναν το αυτονόητο και μάλιστα, καθυστέρησαν για να διευκολύνουν τους γηπεδούχους...


@ Έγινε η απονομή ταυτοτήτων και διπλωμάτων στους νέους κριτές από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου.  Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται οι: Νίκος Κορφιάς, Πόπη Ρηνιού, Σάκης Πιλάτος, Χρήστος Τσένας, Βασίλης Διακομιχάλης, Μιχάλης Μουσσάς και Καλλιόπη Κούρου. Την απονομή έκανε το μέλος του Σ.Κ.Κ.Δ. Κώστας Κάππας.

@ Κι άλλη ανακοίνωση διαμαρτυρίας, τη φορά αυτή από τον Ερμή Λαγκαδά: "Κόντρα σε όλους και σε όλα η ομάδα μας πέτυχε μια ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ με 82-72 απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας Α.Ο. Αγρινίου, αποδεικνύοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο, το πόσο αδίκησε η ίδια τον εαυτό της, τις πρώτες 15αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Βασίλη Αγγέλη μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους. Ακόμα και όταν με τρίποντο του Τασόπουλου στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου το σκορ έγινε 62-69 και έδειχνε η πλάστιγγα να γέρνει υπέρ των φιλοξενουμένων, η ομάδα μας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να παίξει εξαιρετική άμυνα και στην επίθεση να βρει τους απαραίτητους διαδρόμους και με ένα σερί 20-3 να ολοκληρώσει το θρίαμβο της.

Η ομάδα μας επίσης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την διαιτησία του αγώνα η οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν σεβάστηκε την ομάδα μας, έχοντας αποβάλλει στην διάρκεια του αγώνα τον προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Αγγέλη και όχι μόνο".
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η νέα εταιρία ένδυσης της ΟΔΚΕ, το όνειρο του Συμεωνίδη και η απονομή των πλακετών... Reviewed by THE REFEREES on 10:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.