Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πρωτοκλασάτος διαιτητής στρέφεται στις δημοτικές εκλογές!!! (οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν την είδηση...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι το είχαν αποκαλύψει πρώτοι και με διαφορά. Ένας πρωτοκλασάτος ρέφερι θα ασχοληθεί με τις δημοτικές εκλογές, αφού η διαιτησία...

σιγά - σιγά φθάνει προς το τέλος.

Ο Τόμι Σχινάς, αν και σκεφτόταν αρχικά να κατέβει βουλευτής, πλέον, θα "ρίξει άγκυρα" στις δημοτικές εκλογές. Και μπορεί στις εκλογές του ΣΕΔΚΑ το ψηφοδέλτιό του να ήρθε τρίτο και ...καταϊδρωμένο, πίσω απ' αυτά του Γκόντα και του Βιδάλη, όμως, το πάθημα έχει γίνει μάθημα.  

Ο διεθνής διαιτητής, ο οποίος φθάνει στη δύση της διαιτητικής του καριέρας με συνέπεια να μην έχει σφυρίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι ενώ απουσιάζει και από τα ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, θα κατέβει με τον Θόδωρο Αμπατζόγλου στο δήμο Αμαρουσίου.

«Για όσους με γνωρίζετε, ξέρετε ότι οι προκλήσεις ποτέ δεν στάθηκαν εμπόδιο στην πορεία μου, για όσους δε με ξέρουν θα χαρώ να σας αποδείξω όσα ισχυρίζομαι", ανέφερε ο δικηγόρος και κατέληξε: "Αν πιστεύετε ότι κάτι μπορώ να προσφέρω κι εγώ στο Δήμο, σας καλώ από σήμερα να στηρίξετε το συνδυασμό μας, που αποτελείται στο σύνολό του από ικανούς και έντιμους ανθρώπους, το Θεόδωρο Αμπατζόγλου και εμένα προσωπικά, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας». 
Πρωτοκλασάτος διαιτητής στρέφεται στις δημοτικές εκλογές!!! (οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν την είδηση...) Reviewed by THE REFEREES on 5:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.