Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βρέθηκε άκρια στο θέμα των οφειλόμενων στους διαιτητές!!! (τι προβλέπει το σχέδιο εξόφλησης από την ΕΟΚ...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι σας είχαν ενημερώσει πριν από λίγο καιρό ότι λύθηκε το θέμα των οφειλόμενων προς τους διαιτητές. Έτσι ήρθε σήμερα η στιγμή της επιβεβαίωσης, αφού ο...
Άγγελος Καραχάλιος ανέφερε όσα ακριβώς σας είχαμε τονίσει στη σημερινή γενική συνέλευση, η οποία ξεκίνησε στην Καλλιθέα και κατέληξε στον σύνδεσμο διαιτητών Πειραιά.

Αποδέχθηκε εκ μέρους της ΕΟΚ ότι υπάρχει χρέος προς τους ρέφερις και το προσδιόρισε κάπου στα 700 χιλιάρικα. Επισήμανε ότι η ομοσπονδία θέλει να καταβάλλει τα χρωστούμενα και ζήτησε να συνταχθεί έγγραφο για την αποπληρωμή των χρημάτων εντός 3-4 χρόνων. Δηλαδή, θα φεύγουν ετησίως από την ΕΟΚ προς τους συνδέσμους και κατ' επέκταση τους διαιτητές κάπου στα 200 χιλιάρικα.

Το θέμα που δεν λύθηκε είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πηγαίνουν στις τσέπες των διαιτητών τα χρήματα, δεδομένου ότι υπάρχει ένα πρόβλημα να συμβεί απ' ευθείας. Αυτό όμως είναι διαδικαστικό και θα λυθεί στην πορεία.

Να σημειώσουμε ότι με το άκουσμα του συγκεκριμένου ποσού κάποιοι πρόεδροι αρχικά αντέδρασαν, θεωρώντας ότι είναι υψηλότερο, εν τούτοις, ο δικηγόρος της ΕΟΚ τους εξήγησε ότι προέρχεται από το λογιστήριο. "Αν υπάρχουν κάποια άλλα οφειλόμενα που μας ξέφυγαν, το συζητάμε ξανά...", είπε. 

Πολλοί πρόεδροι ζήτησαν πάντως, να γίνει άμεσα η συμφωνία...
Βρέθηκε άκρια στο θέμα των οφειλόμενων στους διαιτητές!!! (τι προβλέπει το σχέδιο εξόφλησης από την ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 8:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.