Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα επίθεση σε διαιτητές!!! (από που ήρθε το νέο χτύπημα και τι πρέπει να θυμίσουμε...)

Δεν έχουν τελειωμό τα χτυπήματα στους διαιτητές όσο φθάνουμε προς το τέλος των εθνικών πρωταθλημάτων....
Εξ όσων διαβάσαμε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε επίθεση μετά το ματς με το Λαύριο. Πέρα απ' όσα πιστεύει και δηλώνει ο έμπειρος τεχνικός, εμείς να τονίσουμε ότι ο πρόεδρος του Λαυρίου, Γιάννης Ψαράκης, ήταν από τους πρωταγωνιστές της επίθεση του προέδρου της λίγκας, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και παρ' ολίγο αντίπαλός τους στις εκλογές.

Ότι δεν κατέβηκε οφείλεται σε ...άνωθεν δυνάμεις της λίγκας. Αλλά ο Παπ ανέφερε μετά το ματς: 


«Σήμερα υπήρχε μία ιδιαιτερότητα. Είχαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Παίχτηκε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά έγιναν άλλοι πρωταγωνιστές. Δεν μπορούμε να το λύσουμε εμείς αυτό. Δε γίνεται να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 100 διαιτητές Α1! Δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη αυτό το πράγμα. Πως έχουν αξιολογηθεί αυτοί; Με ποιο κριτήριο; Με τι εμπειρία; Με άλλον τρόπο σφυρίζει ο ένας, με άλλον ο άλλος. Άλλο δίνουν αντιαθλητικό, άλλο όχι. Εγώ έφαγα τα σκ... μου τόσα χρόνια για να φτάσω να γίνω προπονητής Α1! Αυτούς που τους βρήκαν; Ο κάθε ένας παίρνει μία σφυρίχτρα και λέει είναι διαιτητής Α1.

Μιλάμε για μεγάλο και σύνθετο πρόβλημα. Δεν μπορούν να το λύσουν άλλοι κι άλλοι αυτό... Εμείς είμαστε εμπλεκόμενοι και πέσαμε πάλι στην ίδια παγίδα. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε, αλλά όταν τα βλέπουμε μέσα στα μάτια μας, δεν γίνεται να μην αντιδράμε. Εμείς τα λέμε και όταν κερδίζουμε και μετά, δέχομαι ερωτήσεις για σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας... Σας παρακαλώ πολύ δηλαδή… Αφήστε μας να χαρούμε αυτό που γίνεται. Προσπαθούμε και δίνουμε την ψυχή μας για αυτό, έχουμε χίλια προβλήματα στον ΠΑΟΚ και δε μας αφήνουν να χαρούμε. Τι άλλο να κάνουμε. Έλεος…», είπε χαρακτηριστικά. 
Νέα επίθεση σε διαιτητές!!! (από που ήρθε το νέο χτύπημα και τι πρέπει να θυμίσουμε...) Reviewed by THE REFEREES on 6:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.