Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η χαλαρότητα του Συμεωνίδη, η εξήγηση του Ζούπα και το τετ α τετ Βασιλακόπουλου, Φορτσάκη...

Τι κι αν ο Στέλιος Συμεωνίδης έφυγε από την Θεσσαλονίκη για τη Λήμνο, ώστε να αξιολογήσει τους διαιτητές στο ματς με το Περιστέρι;
🤢Το περιβάλλον ήταν οικείο γι' αυτόν. Λες και βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη. Όμορφα και χαλαααρά πέρασε στο όμορφο νησί ο γενικός συντονιστής της ΚΕΔ.

🤣Πήγε για φαγητάκι, για καφεδάκι και για ποτάκι. Μίλησε με γνωστούς, με τους διαιτητές και γενικώς καταχάρηκε που βρέθηκε στην Λήμνο.

😮Μια που αναφερθήκαμε στο νησί να σας πούμε ότι στην άκρη της γραμματείας κάθισε και ο Γιώργος Καλιονίδης. Για να μπαίνετε στο "ψαχνό" πρόκειται για το νέο κριτή από το νησί, με καθήκοντα χρονομέτρη. Εύγε...

😢Ξημερώνει άλλη μέρα στην Λήμνο... 

😊Ο Λάκης Ζούπας, αδελφός του Χρήστου, πασίγνωστου διαβητολόγου και πρώην παίκτη της ΑΕΚ, φέρεται να είπε στο δου σου της ΕΟΚ ότι κάποιοι διαιτητές είναι στο pay roll ομάδων. 

😀Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...

😌Στο ματς του Αμύντα το περασμένο Σάββατο κάποιοι πλησίασαν τον παράγοντα, μεταξύ αυτών και διαιτητές, ρωτώντας τον αν κι αυτοί είναι στο ...pay roll.

👨"Τι βλακείες διαρρέουν;", αναρωτήθηκε στον περίγυρο: "Εγώ δεν είπα όλα αυτά που μου καταλογίζουν..." Και η εύλογη απάντηση: "Για ποιο λόγο δεν τα διέψευσες;" Τι να απαντήσει, ο Λάκης; Ό,τι υπήρχαν ...πέντε μαγνητόφωνα στην αίθουσα;

😍Μόνο που η ΟΔΚΕ έστειλε, δίχως καθυστέρηση, τα λόγια του στον αθλητικό δικαστή. Κι ας αποδείξει ότι δεν τα είπε...

😗Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είπε μπάι - μπάι και έφυγε για τις μαγευτικές Σέρρες. Όχι θα κάτσει να σκάσει... Το πρόβλημα παραμένει στον Ολυμπιακό κι αυτό φαίνεται.

🙄Πριν βέβαια, τον επισκέφθηκε ο Θεόδωρος Φορτσάκης. Πρόκειται για τον καθηγητή της Νομικής Σχολής Αθηνών, τέως πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και βέβαια, βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. 

😕Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα θέματα που άπτονται της πολιτικής, του αθλητισμού αλλά και της παιδείας. Διότι, ως γνωστό όλα από την παιδεία ξεκινούν...

😑Για όσους γνωρίζουν, από το γραφείο του προέδρου της ΕΟΚ είχε περάσει πριν από μια εβδομάδα ο Άδωνης Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

👀Άσχετο: Λάθος γνωστού - γνωστότατου διαιτητή της Α1. Απαρνήθηκε τραπέζι των διοργανωτών για να πάει να φάει με παράγοντα ομάδα!!!
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η χαλαρότητα του Συμεωνίδη, η εξήγηση του Ζούπα και το τετ α τετ Βασιλακόπουλου, Φορτσάκη... Reviewed by THE REFEREES on 9:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.