Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η μεγάλη αγάπη του Σχινά για το IRS και το παρολί που πουλιέται...

Ο Τόμι ο Σχινάς, ως γνωστό, δεν έχει καλή σχέση με το IRS. Αποφεύγει σαν ο διάολος το λιβάνι να ξαναβλέπει τη φάση, αφού είναι σίγουρος τι έχει συμβεί. Αυτό ...last year.

🏆Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην και θα κορυφωθούν μέχρι τις 26 Μαΐου! Τι θα συμβεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα. Μα, ladies and gentlemen, έχουμε δημοτικές εκλογές και ο Τόμι είναι υποψήφιος με τον Αμπατζόγλου στο Μαρούσι.

😨Όσοι πήγαν στον Χολαργό τον είδαν να κάνει ...ατελείωτη χρήση του instant replay και ενώ η ΑΕΚ είχε διαφορά 12 πόντων και ήθελε 3:30 για το τέλος της αναμέτρησης. Ο Αθηναίος από την Καλαμάτα πήγε να δει σε επανάληψη μία φάση για ένα αντιαθλητικό φάουλ υπέρ της γηπεδούχου, ώστε να σιγουρευτεί για την τελική του απόφαση.

✔Γιατί χάλασε τον χρόνο του ο Τόμι; Μα, έπαιρνε διαφημιστικό χρόνο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Εδώ άλλοι κι άλλοι για να βγουν στην τηλεόραση πληρώνουν αδρά και ο έξυπνος Τόμι που του το δίνουν απλόχερα, δεν θα τον εκμεταλλευτεί;

🎂Μέχρι αύριο, αν μπορούσε, θα καθόταν στο γήπεδο του Χολαργού για να δει απ' όλες τις οπτικές γωνίες αν είναι ή όχι φάουλ. Ρε πλάκα, με κάνετε τώρα; Ο Σχινάς δεν είναι κανένα παιδάκι. Γνωρίζει το μάρκετινγκ και ξέρει πως θα βγει δημοτικός σύμβουλος.

🦁Χαλαρά... θα βγει ακόμα και δήμαρχος, αν συνεχίσει να προβάλλεται με τον τρόπο αυτό. Η ΕΡΤ, όπως και το μπάσκετ, μπαίνει στα σπίτια μας, στα σπίτια κάθε δημότη Αμαρουσίου κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Χρυσόστομος.

💓Και εγώ να ήμουν ο Καλαματιανός τον τελευταίο μήνα θα έφτιαχνα το image μου, όπως το λένε και οι συγχωριανοί μου. Θα πήγαινα στο IRS, θα έστελνα καρδούλες στους Μαρουσιώτες μπροστά στην κάμερα, θα μιλούσα αποκλειστικά με τον Βαγγέλη τον Ιωάννου για το πως θα αναπτυχθεί η διαιτησία, θα έκανα αυστηρές παρατηρήσεις στους προπονητές και τους παίκτες για να φαινόμουν αυστηρός, θα έριχνα όμως και καμιά ατάκα για να γνωρίζουν ότι έχω και χιούμορ.

💚Θα χρέωνα δύο αντιαθλητικά εκατέρωθεν, δύο τεχνικές ποινές και δω και εκεί, έτσι για να φαινόμουν αδέκαστος και ότι έκοβα το καρπούζι στη μέση. Για τον δήμο πάμε όχι, για την παραλία που εμφανίστηκε ο Λάρι.

🛴Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο Λάρι βγήκε στα βοτσαλάκια και με τη συνέντευξη έκλαιγαν τα καβουράκια. Άλλο μέγεθος είναι ο Τόμι. Μην σας ξεγελούν τα ονόματα, που θυμίζουν αμερικανιά.

🎨Ο Τόμι ήρθε στο μπάσκετ για να μείνει, να πρωταγωνιστήσει. Και την επόμενη μέρα εδώ θα είναι, δίπλα μας. Σιγά, μην καθίσει στα αυγά του ο Καλαματιανός. Μα, πρόεδρος στο σύνδεσμο θα είναι, μα πρόεδρος στην ΟΔΚΕ, μα στην ΚΕΔ χωμένος μέσα, κάτι θα είναι. Μην τον δείτε να μπαίνει και στο δου σου της ΕΟΚ.

🎁Ο Λάρι, από την άλλη, περιμένει πότε θα δει χαραμάδα φωτός για να μπει. Ο Τόμι, όμως, είναι συνεχώς μέσα στον ήλιο, λάμπει. Και θα βγει δημοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια θα βάλει πλώρη για βουλευτής. Με μαθηματική ακρίβεια θα τον δείτε ψηλά. Όχι, πως δεν είναι τώρα.

🎃Α, να μην ξεχάσω: Πρώην διαιτητής, απ' ότι μου λένε, "πούλησε" εκδούλευση σε ισχυρό ερυθρόλευκο στέλεχος ότι, όταν κι αν γίνει το ματς των αιωνίων, θα γίνει κλήρωση μεταξύ οκτώ ρέφερις!!! Πέντε διεθνών και τριών μη.

🎡Το σενάριο, δηλαδή, που έγραψαν οι Γκρίζοι Λύκοι προέβαλε ο πρώην διαιτητής και μάλιστα, ότι ο ίδιος προσωπικά έπεισε τον Βασιλακόπουλο.

🎉Το παρολί που πέφτει τις τελευταίες ημέρες είναι άνευ προηγουμένου. Μέχρι και ...σοβαρές ειδήσεις για τα μέλη της ΚΕΔ διέρρευσαν. Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν, ποιοι έρχονται, ποιοι δεν παίζουν.

✈Το θέμα είναι να γίνουν πρώτα οι εκλογές του ΕΣΑΚΕ και στη συνέχεια βλέποντας και κάνοντας...
     
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η μεγάλη αγάπη του Σχινά για το IRS και το παρολί που πουλιέται... Reviewed by THE REFEREES on 11:32 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.