Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Θρηνεί το μπάσκετ από την απώλεια και του Θανάση Γιαννακόπουλου!!! (ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...)

Μια μεγάλη μορφή της αθλητικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου μας δεν ζει. Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος νοσηλεύονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ό,τι και να πούμε θα είναι λίγα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος λατρεύτηκε μαζί με τον αείμνηστο Παύλο, από τους Έλληνες φιλάθλους και αγαπήθηκε από τους συνεργάτες του. Γεννήθηκε το 1931 και φοίτησε στην ΑΣΟΕΕ, ενώ από μικρή ηλικία μαθήτευσε κι αυτός στο φαρμακείο του πατέρα τους, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Μεγάλη του αγάπη ο αθλητισμός, καθώς διετέλεσε πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε βόλεϊ και ερασιτέχνη, ενώ ήταν και για αρκετά χρόνια σύμβουλος της ΕΠΟ. Από το 1992 μέχρι το 2012 υπήρξε συνιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού μαζί με τον αδερφό του, Παύλο. Ανέλαβε την προεδρία των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού από το 1999 έως το 2009. Επίσης, υπήρξε πρόεδρος του επαγγελματικού τμήματος βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού την περίοδο 2008-09.

Θρηνεί το μπάσκετ από την απώλεια και του Θανάση Γιαννακόπουλου!!! (ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...) Reviewed by THE REFEREES on 6:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.