Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ειδήσεις που κάνουν τζιιιζ: Η καθυστέρηση των κριτών, τα παράπονα στους διαιτητές και το ταξίδι του Αλεξόπουλου...

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κλεισίματος του φύλλου αγώνα στο ματς των χαρτιών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.


@ Αν και οι τρεις από τους πέντε κριτές του συνδέσμου Πειραιά βρέθηκαν στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ μια ώρα νωρίτερα, οι δύο προσήλθαν στις 5.15!!! Δηλαδή, όχι μόνο δεν ήταν συνεπείς με τα όσα αναγράφονται στον κανονισμό αλλά πήραν και το ...ακαδημαϊκό τέταρτο!!!

@ Σε ένα παιχνίδι με τόσο ντόρο, με τόσο ενδιαφέρον και αντί να είναι συνεπείς, οι δύο κριτές δημιούργησαν μέγιστο πρόβλημα και εξέθεσαν αυτούς που τους όρισαν... Η Λίνα Τόβιλ τι λέει;


@ Επειδή στην Ελλάδα το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη οργάνωσης, να σημειώσουμε ότι δεν υπήρξε επίσημο έγγραφο από τον Βασιλειάδη για την μη διεξαγωγή του αγώνα. Όλα ήταν στα λόγια...






@ Ο Θόδωρος Βιδάλης από την άλλη, ήταν και πάλι το πρόσωπο του αγώνα, αφού διάβασε το φύλλο
αγώνα στους δημοσιογράφους. Έπρεπε ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ να κατέβει για δημοτικός σύμβουλος για να βγει...




@ Στον ΟΦΗ είχαν παράπονα από την διαιτησία του Κονταράτου, σε βαθμό που ο Βασίλης Ράλλης να πει: "Αντιμετωπίσαμε μια διαιτησία μη φιλική όμως δείξαμε ψυχή και συγκέντρωση στην παράταση του αγώνα". 


@ Στο κλειστό της Ιστιαίας βρέθηκε ο Γιάννης Αλεξόπουλος, εκπρόσωπος της ομοσπονδίας για να επιθεωρήσει τα έργα που γίνονται στο γυμναστήριο εν όψει της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων που αναμένεται να ανατεθεί στην Ιστιαία.

@ Τον υποδέχθηκαν η δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου και το μέλος του δου σου του Νομικού Προσώπου, Δημήτρης Φεργαδιώτης.
Ειδήσεις που κάνουν τζιιιζ: Η καθυστέρηση των κριτών, τα παράπονα στους διαιτητές και το ταξίδι του Αλεξόπουλου... Reviewed by THE REFEREES on 7:28 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.