Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φουλ επίθεση Βασιλακόπουλου σε όλα τα μέτωπα!!! (ετοιμάζει δυναμική παρέμβαση...)

Έτοιμος και αποφασισμένος για μετωπική σύγκρουση εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές...
δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του στο αθλητικό νομοσχέδιο, που προσπαθούν ταχέως Σύριζα και Βασιλειάδης να περάσουν στην Βουλή.

Οι παρανομίες βγάζουν ...μάτια, όπως βέβαια και η προχειρότητα με την οποία έχει γραφτεί. Γι' αυτό θα δώσει το παρών την τρίτη στη συνεδρίαση της ΕΟΕ, παρ' ότι δεν το συνηθίζει, ώστε να εκφράσει τις απόψεις του αλλά και να παρακινήσει και τους άλλους προέδρους των ομοσπονδιών να αντιδράσουν με δυναμικό τρόπο. Η παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού στα εσωτερικά των ομοσπονδιών, άλλωστε, είναι καραμπινάτη και ο Βασιλακόπουλος θα ζητήσει κινητοποιήσεις. 

Σε έγγραφο που απέστειλε προς πάσα κατεύθυνση, διευκρινίζει ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν υπογράψει την καταστατική χάρτα της ΔΟΕ και των ομοσπονδιών. Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφεύγει ως ο διάολος το λιβάνι να υπογράψει το καταστατικό της ΕΟΕ, που του είχε αποσταλεί από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Τη στιγμή που η πλειονότητα των ομοσπονδιών αντιδρούν, η παρουσία του Βασίλη Σεβαστή του ΣΕΓΑΣ στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων ήταν, μάλλον, ...νερόβραστη. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είναι ο Κώστας Παναγόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρίας δημοσκοπήσεων ALCO. Η οποία παρεμπιπτόντως σε πρόσφατο γκάλοπ για λογαριασμό του Open, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, έδινε προβάδισμα μόλις 5,7 μονάδων στη ΝΔ... Την Τετάρτη εκπρόσωποι της ΕΟΚ προγραμματίζουν συνάντηση με τον Βασιλειάδη για να του μεταφέρουν τις αντιρρήσεις τους.    

By the way, που λένε και στο χωριό μου, στις 21 του μήνα, εξάλλου, θα γίνει η γου σου της ΕΟΚ, με θέματα:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 2018

3. Έγκριση Οικονομικού Ισολογισμού 2018

4. Τροποποιήσεις άρθρων Καταστατικού και Εσωτερικού Κανονισμού Ε.Ο.Κ.


Μετά τιμής 

Χαρ. Καραμανλής
Φουλ επίθεση Βασιλακόπουλου σε όλα τα μέτωπα!!! (ετοιμάζει δυναμική παρέμβαση...) Reviewed by THE REFEREES on 12:16 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.