Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα ντεσού από τη μηνιαία συγκέντρωση στον ΣΕΔΚΑ!!! (τι διημείφθη μεταξύ των Αθηναίων ρέφερις...)

Είχαμε και τη μηνιαία συγκέντρωση των Αθηναίων διαιτητών στην Ηλιούπολη, όπου το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην...
καυλάντα του Λάζαρου Βορεάδη για πάσης φύσεως θέματα. 

Το παραιτηθέν μέλος του ΣΕΔΚΑ είχε ιδιαίτερη όρεξη και ρωτούσε τον Θόδωρο Βιδάλη για διάφορα ζητήματα του συνδέσμου, κάτι που εξελίχθηκε σε μια κόντρα.

Ο Λάρι αναρωτήθηκε τι θα συμβεί με τα οφειλόμενα προς τους διαιτητές, καθώς ισχυρίστηκε ότι το ποσό που γνωστοποίησε η ΕΟΚ δεν είναι το πραγματικό και κακώς ο ΣΕΔΚΑ δέχεται τη συμφωνία. Όμως, για να γνωρίζετε, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν συγκεντρώσει όλα τα ποσά, που συνολικά ορίζονται στα 700 χιλιάρικα. 

Γιατί κατέβηκε από τα 1,1-1,2εκ. ευρώ στα 700 χιλιάρικα; Πολύ απλά διότι, πολλοί διαιτητές βάζουν οδοιπορικά, τα οποία όμως δεν πλήρωσαν ποτέ. Γι' αυτό και ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος αντέδρασε αρχικά στις επισημάνσεις του δικηγόρου της ΕΟΚ κατά τη γου σου, όμως, στη συνέχεια κατάλαβε ακριβώς το θέμα.   

Το δεύτερο καίριο ζήτημα, κατά τον Λάρι, ήταν η απουσία εκπροσώπου του ΣΕΔΚΑ στην ΚΕΔ. Ο Θόδωρος Βιδάλης ανέφερε ότι έχει θέσει το θέμα στην ΕΟΚ και μάλιστα, κάθε εβδομάδα ανεβαίνει στην ομοσπονδία με μια λίστα με τους Αθηναίους διαιτητές που πρέπει να παίζουν...
Τα ντεσού από τη μηνιαία συγκέντρωση στον ΣΕΔΚΑ!!! (τι διημείφθη μεταξύ των Αθηναίων ρέφερις...) Reviewed by THE REFEREES on 7:58 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.