Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πιάνουν στασίδι για την επόμενη μέρα της διαιτησίας!!! (ο Βορεάδης δηλώνει άφωνος με τα όσα συμβαίνουν...)

"Ώρα να φεύγουν...", δήλωσε και ο Λάζαρος Βορεάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Φως και όπως διαπιστώνετε, ξεκινούν να πιάνουν στασίδι για την επόμενη μέρα. Μπαίνουν στο...
κάδρο, ώστε σε περίπτωση που αποχωρήσουν τα μέλη της ΚΕΔ και ο ΕΣΑΚΕ αποκτήσει λόγο, να είναι εκείνοι που θα κυβερνήσουν τους διαιτητές.

Όλα για την εξουσία και την καρέκλα τα δίνουν πρώην διαιτητές, οι οποίοι παραμένουν εκτός διαιτησίας από τότε που κρέμασαν τη σφυρίχτρα τους. Όπως φέρ' ειπείν, ο Λάζαρος Βορεάδης ο οποίος υπερβάλλει εαυτόν με τα όσα λέει. "Θλίβομαι με τις εξελίξεις...", αναφώνησε και έμειναν άλαλα τα χείλη των ευσεβών. 

"Στην ελληνική διαιτησία αυτή τη στιγμή για να επιβιώσεις πρέπει να υποκύψεις, να σκύψεις", είπε ο Λάρι και σίγουρα αν βέβαια ισχύει αυτό που λέει, αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Στην εποχή του, άλλωστε, σφύριζαν οι πιο καλοί και οι πιο ικανοί, γι' αυτό άλλωστε και ήταν συνομιλητής, για όσους θυμούνται του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Στην εποχή του δεν υπήρχαν αδικίες, ουδείς τους ενοχλούσε από τους παράγοντες ή τους προπονητές και έφευγαν από το γήπεδο με τα ...περιπολικά, διότι η διαιτησία τους ήταν πενηνταρίσια.

Υπάρχουν πολλά θέματα που θα αναπτύξουμε από τη συνέντευξη του Βορεάδη, διότι τη ρουφήξαμε όλοι και αναμφισβήτητα μας άφησε το στίγμα του. Σοκαρίστηκε με την αποχώρησή του Ολυμπιακού, αλλά δεν θα έπρεπε διότι δεν έγινε πρωτογενώς για διαιτητικούς λόγους. 

Α, είπε και το φοβερό: "Κάποτε ήμασταν φίλοι μεταξύ μας, ενώ τώρα οι διαιτητές δεν είναι..." Λάρι, κόψε την πλάκα...

Χαρ. Καραμανλής
Πιάνουν στασίδι για την επόμενη μέρα της διαιτησίας!!! (ο Βορεάδης δηλώνει άφωνος με τα όσα συμβαίνουν...) Reviewed by THE REFEREES on 8:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.