Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Σύριζα ανοίγει την Κερκόπορτα για την άλωση του ελληνικού μπάσκετ!!! (αθρόα συμμετοχή μεταναστών και προσφύγων στα πρωταθλήματα...)

Κίνδυνος αλλοίωσης της ελληνικής ταυτότητας στον αθλητισμό φέρνει το νομοσχέδιο - έκτρωμα του υφυπουργείου Αθλητισμού. Έτσι, οι ομάδες...
θα μπορούν να ...βαφτίζουν οιονδήποτε παίκτη μετανάστη ή πρόσφυγα και θα του παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής δίχως όριο!!!

Στον νέο αθλητικό νόμο αναφέρεται ότι "ενισχύεται η κοινωνική ενσωμάτωση μεταναστών και προσφύγων μέσω του αθλητισμού επιτρέποντας τη συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών, με νόμιμη διαμονή στη χώρα, στα πανελλήνια διασυλλογικά πρωταθλήματα και αγώνες Κυπέλλου".


Για πρώτη φορά αναγνωρίζεται και παραχωρείται δικαίωμα συμμετοχής στους άνω αγώνες και στους πολίτες τρίτης χώρας ή ανιθαγενείς που διαμένουν στη χώρα, ως δικαιούχοι ή αιτούντες διεθνούς προστασίας.

Πρακτικά σημαίνει ότι λόγω και του φθηνού κοστολογίου οι παράγοντες θα προστρέξουν σε τέτοιες περιπτώσεις, βαφτίζοντας οιονδήποτε μετανάστη ή πρόσφυγα!!! Άρα, πρέπει να μπουν κανόνες και αρχές, ώστε να γλιτώσουμε από την κουτοπονηριά διοικούντων. 

Ο Σύριζα ανοίγει την Κερκόπορτα για την άλωση του ελληνικού μπάσκετ!!! (αθρόα συμμετοχή μεταναστών και προσφύγων στα πρωταθλήματα...) Reviewed by THE REFEREES on 5:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.