Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Λάβρος" ο Βασιλακόπουλος κατά των εμπνευστών του αθλητικού νομοσχεδίου!!! (τι είπε στη συνεδρίαση της ΕΟΕ...)

Την απόλυτη αντίθεσή της στο, υπό συζήτηση και ψήφιση, αθλητικό νομοσχέδιο - έκτρωμα εξέφρασε παμψηφεί η ΕΟΕ, που συνεδρίασε σήμερα. Το παρών έδωσε και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αντίκειται στην Ολυμπιακή καταστατική χάρτα και πλήττει βάναυσα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, δε, ανέφερε ότι το νομοσχέδιο παραβιάζει βασικά σημεία, όπως την αυτονομία του αθλητικού κινήματος και προειδοποίησε για τους κινδύνους που θα προκαλέσει η ψήφισή του. Γι' αυτό και αποφασίστηκε να υπάρξει παρέμβαση αλλά και δυναμική αντίδραση. 

Ποια θα είναι αυτή; Αφενός θα χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο και αφετέρου, θα υπάρξει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Παράλληλα, η ΕΟΕ θα ζητήσει από τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου να σταθούν στο πλευρό της, καταψηφίζοντας το αθλητικό νομοσχέδιο.

Θα ενημερώσει τέλος, τις διεθνείς ομοσπονδίες αλλά και τα περίπου 7.000 σωματεία για τους κινδύνους που ενέχει το αθλητικό νομοσχέδιο.   
"Λάβρος" ο Βασιλακόπουλος κατά των εμπνευστών του αθλητικού νομοσχεδίου!!! (τι είπε στη συνεδρίαση της ΕΟΕ...) Reviewed by THE REFEREES on 10:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.