Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Η μεγάλη στιγμή για μια διαιτητική οικογένεια!!!

Μια σημαντική πρωτοβουλία πάρθηκε για το παρόν και το μέλλον μιας διαιτητικής οικογένειας, σε ένα απομακρυσμένο νησί. Συγκεκριμένα, με...
εντολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και προσωπικά του προέδρου, Γιώργου Βασιλακόπουλου και με την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση από την διοίκηση του Ηφαίστου σε ότι αφορά τις μετακινήσεις, τη διαμονή και τη διατροφή, επισκέπτονται τη Λήμνο οι Αθηναίοι κριτές, Τάνια Μερίκα και Τάσος Αναστασόπουλος, ώστε να εκπαιδεύσουν τους συναδέλφους τους στο νησί.
Να δημιουργήσουν, δηλαδή, ένα σώμα κριτών καλαθοσφαίρισης, με μηδέν αγώνες, με μηδενικές γνώσεις, με μηδενικές παραστάσεις και με όλα τα μειονεκτήματα που δημιουργεί η έλλειψη μπασκετικής παιδείας γενικά. 

Παράλληλα, τα δύο έμπειρα στελέχη ήταν επιφορτισμένα, να προστατέψουν την αγωνιστική συμπεριφορά του τραπεζιού, με στόχο να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα, κατά την διεξαγωγή ενός αγώνα.

Η πρώτη σχολή κριτών στη Λήμνο έγινε και πέτυχαν οι Μάντσος Γιάννης, Καλλιονίδης Γιώργος, Χατζηαντώνη Άννα, Χατζόλου Ελισάβετ, Παπαδόπουλος Στράτος, Καστανάς Κώστας, Γιαντζές Κώστας. 

Από τον επόμενο αγώνα, κιόλας, θα αφαιρεθεί ένας Αθηναίος κριτής και σταδιακά θα αντικατασταθούν όλοι, ώστε να είναι έντονο το τοπικό στοιχείο. Το θέμα πλέον, εναπόκειται στους νέους κριτές, οι οποίοι πρέπει να διαβάζουν, να ενημερώνονται, να παρακολουθούν και να παραμένουν κοντά στο μπάσκετ και τη διαιτησία. 

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Η μεγάλη στιγμή για μια διαιτητική οικογένεια!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:27 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.