Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: "Σπρώχνεται" ο Ψαράκης εναντίον του Γαλατσόπουλου!!! (ποιες ομάδες τον στηρίζουν...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι ήταν οι πρώτοι που άνοιξαν θέμα Γιάννη Ψαράκη ως υποψήφιου προέδρου στον ΕΣΑΚΕ. Ο παράγοντας του Λαυρίου δεν είναι τυχαίος. Και σοβαρός είναι και χρήματα σκάει στην ομάδα του και δουλειά κάνει...
Και έχει και τα τυπικά προσόντα για να κατέβει. Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος και όχι απλά υπάλληλος. Που σημαίνει ότι βλέπει τα πράγματα από την σκοπιά του χρηματοδότη.

Ιδανικός, δηλαδή, για να βρεθεί απέναντι στον Γαλατσόπουλο. Θα βρεθεί, όμως; Αυτό που ξέρουμε είναι ότι τα "ζυγίζει" τα πράγματα, ώστε να κατέβει και να είναι ανταγωνιστικός. Αν είναι να γίνει υποψήφιος πρόεδρος με στήριγμα μια ή δυο ομάδες, δεν θα το κάνει.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, για να γνωρίζετε, ο Ψαράκης θα ήταν ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, αλλά έγιναν δύο πραγματάκια που μπατάρισαν κάπως τη βάρκα. Αν θυμάστε πριν από 20 ημέρες γράψαμε υπό τον τίτλο Ειδήσεις που κάνουν τζιζζζ: Η αμοιβή του Γαλατσόπουλου, ο αδρανής Γουλιέλμος και η συμμαχία του ΛιόλιουΟι επικείμενες εκλογές είναι που προβληματίζουν τον Γαλατσό, ο οποίος μετράει τα κουκιά και όπως διαπιστώνει δεν του βγαίνουν. Η μόνη λύση είναι το ΟΚ του Βασιλακόπουλου και του Γιαννακόπουλου, αφού οι Αγγελόπουλοι ουδόλως θα ασχοληθούν - αλλά και δεν μπορούν - με το ποιος θα βγει. 

Όλο, μα όλο, το παρασκήνιο σας το δώσαμε 10 μέρες αργότερα υπό τον τίτλο Όλο το παρασκήνιο για τις εκλογές της 28ης Μαρτίου στον ΕΣΑΚΕ!!! (κάτι γεννιέται, κάτι αλλάζει;) Μην επαναλαμβανόμαστε και γινόμαστε κουραστικοί.

Οι δηλώσεις του στο ματς με τον Ολυμπιακό άνοιξε και πάλι τη συζήτηση για το αν θα κατέβει: "Είναι πιθανή η συμμετοχή μου στις εκλογές. Το σκεπτικό μπου είναι να έχουμε καλό μπάσκετ, δεν έχω να μοιράσω τίποτα με κανέναν. Δεν πρέπει να έχουμε προσωπικές ατζέντες και πρέπει όλοι να είμαστε ένα, τόσο οι μεγάλες όσο και οι πιο μικρές ομάδες".

Ποιοι όμως, τον στηρίζουν και υποστηρίζουν τον Ψαράκη; Λοιπόν, αν υποθέσουμε ότι θα κατέβει ο Γαλατσόπουλος και θα τον πουσάρουν οι ΠΑΟ και ΕΟΚ, τότε αυτομάτως τέσσερις ομάδες πάνε απέναντι: Ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας, ο Άρης και το Ρέθυμνο. Μάνι - μάνι συσπειρώνονται όσοι δεν έχουν καλές σχέσεις με ΠΑΟ και ΕΟΚ. Απλά μαθηματικά. Συν η ψήφος του Λαυρίου και πιάσαμε την πεντάδα. 

Από την άλλη, ο Γαλατσόπουλος έχει τις ψήφους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, βεβαίως - βεβαίως, της ΑΕΚ που θέλει τον Δουβή στον ΕΣΑΚΕ, του Ηφαίστου που η οικογένεια Μπούμπουρα του τρέφει εκτίμηση και τον εμπιστεύεται, του Περιστερίου και του Πανιωνίου. Σύνολο έξι. 

Ποιες είναι οι εκκρεμότητες; Ο Κολοσσός που είναι διαχρονικά κοντά στην ΕΟΚ αλλά και που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα στήριζε Ψαράκη, η Κύμη που τα "έσπασε" αλλά κι αυτός ήταν στην παρέα απέναντι στον Γαλατσό και ο Χολαργός που, μάλλον είναι πιο κοντά στον Θεσσαλονικιό. Α, προσθέστε και την ψήφο της ΕΟΚ...

Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζουμε, πάντως, όλες τις αποφάσεις και τις κινήσεις που θα γίνουν. Υπομονή... 
Αποκλειστικό: "Σπρώχνεται" ο Ψαράκης εναντίον του Γαλατσόπουλου!!! (ποιες ομάδες τον στηρίζουν...) Reviewed by THE REFEREES on 8:03 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.