Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Το "έλα να δεις" έγινε σε δύο διαιτητικούς συνδέσμους!!!

Χαμός έγινε τις τελευταίες ημέρες σε δύο διαιτητικούς συνδέσμους της χώρας και μάλιστα γειτονικούς!!!


👀Ας ξεκινήσουμε από την Αθήνα, όπου η δημοσίευση των διαιτητών στο προστάζ έφερε τα πάνω - κάτω και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών!!! Διότι, ο Θόδωρος Βιδάλης (χρόνια πολλά με υγεία) τσαντίστηκε με τον Στέφανο Παπαθανασίου, ο οποίος δεν τον ενημέρωσε να παρευρεθεί στις εξετάσεις των υποψήφιων προς άνοδο διαιτητών...

😑Και συγκάλεσε συμβούλιο στα μέσα της εβδομάδας, αλλά απουσίαζε ο γενικός γραμματέας λόγω ασθένειας. Σε ερώτηση που έγινε στον τελευταίο για την απουσία των μελών από το τεστ, απάντησε: "Ας με παίρνατε τηλέφωνο για να ενημερωθείτε..."

😕Πιο δίπλα, στο σύνδεσμο Πειραιά, λέγεται ότι ο Ιωσήφ Βουράκης ζήτησε από τη Χρύσα Γαρίνη να αφαιρέσει δύο διαιτητές από το προστάζ και να προσθέσει έναν, ο οποίος δεν κατάφερε να υποβληθεί με επιτυχία στο τεστ.

🙄Η Γαρίνη αρνήθηκε και κόπηκαν με συνοπτικές διαδικασίες με τη Νικολοπούλου από τοπικό αγώνα...


🦁Πριν βέβαια συμβούν αυτά, ο σύνδεσμος προσκάλεσε τον Κώστα Ασκούνη στα γραφεία για να μιλήσει.

😀Ποιος είναι ο Ασκούνης; Πρώην αλλά και υποψήφιος δήμαρχος, αντίπαλος του Κάρναβου και κατ' επέκταση των Παυλόπουλου, Κόλλια!!!   
🤣Προεκλογική ήταν η συγκέντρωση, by the way.



😉Μια που μιλάμε για τον Αδριανό Παυλόπουλο, Σούπερ γουάου ντέρμπι έγινε μεταξύ Πικερμίου και Εύνικου, όπου έγινε η ανατροπή με τον πρώτο να χάνει από τον δεύτερο. Διαιτητές ήταν ο εξαιρετικοί Παυλόπουλος, Ζιώγας. 
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Το "έλα να δεις" έγινε σε δύο διαιτητικούς συνδέσμους!!! Reviewed by THE REFEREES on 12:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.