Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Δικαστής: Η ωμή παρέμβαση στα interna corporis των ομοσπονδιών... (η στάση του Μεγαλομύστακα)

Στη Βουλή βρέθηκε χθες ο Τάκης Τσαγκρώνης για την συζήτηση σχετικά με το νέο Νομοσχέδιο για τον Αθλητισμό. Πριν από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ μίλησε ο εμπειρότατος, Μανόλης Κολυμπάδης της ΕΟΕ, ο ευπροσήγορος Βασίλης Σεβαστής από το ΣΕΓΑΣ και ο Βαγγελης Μπαταγιαννης από της Superleague.

Ο Γενικός μας μίλησε διαβάζοντας κείμενο ενώ για παν ενδεχόμενο είχε δίπλα του τον συμπατριώτη του δικηγόρο Άγγελο Καραχάλιο. Το συμπέρασμα της τοποθέτηση του Τσαγκρώνη ήταν ότι η αλλαγή του εκλογικού συστήματος των Ομοσπονδιών αποτελεί ωμή παρέμβαση στα interna corporis, ενώ προανήγγειλε τιμωρία από τη ΦΙΜΠΑ με αποκλεισμό από το Παγκόσμιο της Κίνας.

Επίσης οι εκφράσεις του αναγνωσθέντος κειμένου είχαν αιχμές για τον, επίσης, Αχαιό Γιώργο Βασιλειάδη. Πάντως η τοποθέτηση της ΕΟΚ ευαισθητοποίησε τον βουλευτή του Λεβέντη από τις Σέρρες επονόματι Μεγαλομύστακα, ο οποίος εξέφρασε έντονη ανησυχία για τον τυχόν αποκλεισμό τη Εθνικής.

«Επιχειρείται η άμεση παρέμβαση της Πολιτεία", είπε: "Είναι αντισυνταγματικός και ιδιαίτερα προβληματικός ο τρόπος που θα εκλέγονται τα ΔΣ. Η δήλωση υποψηφιότητας δεν μπορεί να είναι υποχρεωτική, στην ποσόστωση φύλου».

Ο Δικαστής
Ο Δικαστής: Η ωμή παρέμβαση στα interna corporis των ομοσπονδιών... (η στάση του Μεγαλομύστακα) Reviewed by THE REFEREES on 4:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.