Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Ρουκέτες" πρώην διαιτητών κατά της διοίκησης Βιδάλη!!! ("εδώ και τώρα συνέλευση"...)

Έξι πρώην διαιτητές εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις κινήσεις της διοίκησης του ΣΕΔΚΑ στο θέμα...
καταβολής των χρημάτων από την ΕΟΚ προς τους διαιτητές.

Αν και το οικονομικό ζήτημα έχει προχωρήσει σημαντικά, πολύ περισσότερο μετά την γενική συνέλευση της ΟΔΚΕ και έχει επιβεβαιωθεί εκ μέρους της ομοσπονδίας το χρέος, εν τούτοις, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η αποπληρωμή. 

Ο λόγος οφείλεται στο "αγκάθι" των οδοιπορικών, αφού εμφανίζονται δίδυμα και τριάδες να ζητούν χρήματα, τη στιγμή την οποία πήγαιναν με ένα αυτοκίνητο. Κι αυτό έχει ειπωθεί προς την πλευρά του Βιδάλη και των μελών του δου σου αλλά και προς τους υπόλοιπους συνδέσμους.

Οι Λάζαρος Βορεάδης, Σπύρος Γκόντας, Νίκος Καρούσης, Γιάννης Μαύρος, Τάσος Μαυρουδής και Μιχάλης Πετράκης κατέθεσαν επιστολή με αφορμή το σχέδιο αποπληρωμής των οφειλών της ΕΟΚ προς τους διαιτητές των εθνικών πρωταθλημάτων ύψους 680χιλ. ευρώ, που θα ισχύσει σε χρονικό διάστημα τεσσάρων χρόνων. Και ρωτούν τον σύνδεσμο της Αθήνας ποια είναι η θέση του δου και τι προτίθεται να πράξει για τη διεκδίκηση των οφειλόμενων. 

Παράλληλα, οι έξι διαιτητές διαμαρτύρονται για την απραξία της διοίκησης σε έναν τόσο σοβαρό θέμα και την καλούν να ενεργήσει άμεσα, ενώ ζήτησε και τη διεξαγωγή γου σου.

"Ρουκέτες" πρώην διαιτητών κατά της διοίκησης Βιδάλη!!! ("εδώ και τώρα συνέλευση"...) Reviewed by THE REFEREES on 9:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.