Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ειδήσεις που κάνουν τζιιζ: Ο αντικαταστάτης του Συμεωνίδη στην ΚΕΔ και ο πρόεδρος ΚΑΕ που ήταν διαιτητής!!!

Ευδοκίμως θα ολοκληρώσει το καλοκαίρι τη θητεία του ο Στέλιος Συμεωνίδης, σύμφωνα με πληροφορίες. Έχει βρεθεί αντικαταστάτης του για τον γενικό συντονισμό της ΚΕΔ.
>> Δεν το λέμε εμείς αλλά το είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος το Σάββατο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο ματς με τον ΠΑΟ. 

>> Όταν έκανε την εμφάνισή του ένας συμπαθέστατος Ασιάτης και ο Μάνος ρωτήθηκε για τα στοιχεία του, αυτός ανέφερε: "Είναι ο νέος αρχιδιαιτητής!!!"

>> Πλάκα - πλάκα είναι η καλύτερη λύση για να προΐσταται στην ΚΕΔ. Διότι, όταν τον κατηγορούν - διότι κι αυτός θα κατηγορηθεί - τότε θα κάνει τον... Κινέζο. Θα είναι εύκολο γι' αυτόν να το κάνει...

>> Το ίδιο θα κάνουν και οι ...Κινέζοι διαιτητές που θα επακολουθήσουν...

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο Βαγγέλης Λιόλιος ασχολείται συνεχώς με τη διαιτησία και έχει άποψη. Όπως ανέφερε στο Γκαζέτα και στον Αντώνη Καλκαβούρα, "κάποια στιγμή σταμάτησα κι επιχείρησα ένα σύντομο αποτυχημένο πέρασμα από την διαιτησία στις τοπικές κατηγορίες, αλλά άντεξα μόλις έναν χρόνο. Στη συνέχεια αφοσιώθηκα στις σπουδές μου και αρχικά στην δουλειά μου σαν παιδίατρος..."

Είπε και κάτι άλλο ο μίστερ Κόφι Άιλαντ: «Αν κάτσουμε όλοι, και όταν λέω όλοι, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι παίκτες, οι διαιτητές, οι δημοσιογράφοι, οι ατζέντηδες στο ίδιο τραπέζι, ξέρετε τι θα διαπιστώσουμε: ότι δεν υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί με την υπάρχουσα κατάσταση. Αν διαφωνούσαμε σε κάτι, θα φαινόταν στην πράξη και θα ερχόταν η αλλαγή. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού μπάσκετ.

Όλοι είναι ευχαριστημένοι που έχουν το μαγαζάκι τους και δεν θέλουν να τους χαλάσει κανείς την ησυχία τους. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο 2019 και η ζωή μας τρέχει με υψηλότερες ταχύτητες απ' όσο έτρεχε πριν από 20 χρόνια. Το ελληνικό μπάσκετ, όμως, τρέχει με... επιβράδυνση!.

Πρέπει να αλλάξουμε όλοι μας! Δεν είναι μόνο θέμα προσώπων. Δηλαδή πιστεύετε, ότι αν στις υπάρχουσες δομές, στην υπάρχουσα κουλτούρα, έρθουν άλλα πρόσωπα, θα αλλάξει η κατάσταση; Εγώ δεν το πιστεύω γιατί δεν βλέπω ότι υπάρχει διάθεση από κανέναν... Είδατε να προκύπτει κάτι από την πρόσφατη συνάντηση που οργάνωσε ο υφυπουργός αθλητισμού με όλους τους φορείς, άσχετα αν δεν ήταν όλοι παρόντες;

Ρίχνουμε πιστολιές στον αέρα στην τύχη και διαχειριζόμαστε την μιζέρια μας! Γιατί να έρθουν οι χορηγοί με αυτό το θέμα που παρουσιάζουμε; Είμαστε κυριολεκτικά άξιοι της μοίρας μας... Γι' αυτό επιμένω να λέω ότι η αλλαγή και η πρόοδος, δεν θα έρθουν με συμβατικά μέσα". 

Αύριο Δευτέρα και ώρα 17.20 στο ΕΑΚ Βόλου, θα πραγματοποιηθεί μάθημα μηχανικής διαιτησίας. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Σε περίπτωση απουσίας παρακαλούμε για ανάλογη ενημέρωση.
Ειδήσεις που κάνουν τζιιζ: Ο αντικαταστάτης του Συμεωνίδη στην ΚΕΔ και ο πρόεδρος ΚΑΕ που ήταν διαιτητής!!! Reviewed by THE REFEREES on 11:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.