Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο απόηχος του διαιτητικού καφέ και το «βαθύ λαρύγγι»... (ο γλυκός καφές τους βγήκε ξινός!!!)

Πόσο κοστολογείται ένας καφές μεταξύ διαιτητών; Πριν βιαστείτε να μας απαντήσετε, να σας πούμε ότι δεν αναφερόμαστε στον οικονομικό τομέα αλλά στον απόηχο που έχει ένας διαιτητικός καφές. Μάθαμε, που λέτε, ότι τέσσερις διαιτητές, ένας πρώην και τρεις νυν συναντήθηκαν πριν από παιχνίδι της Α1.

Ο λόγος; Για να παραδώσει ο πρώην Λάζαρος Βορεάδης στους νυν (αγνώστων λοιπών στοιχείων…) στικάκια από φωτογραφίες τους για τα παιχνίδια πρωταθλήματος που σφύριξαν. Τι ήθελε να πάει στο ραντεβουδάκι η τριάδα; Ο καφές, αν και γλυκός, τους βγήκε ξινός, αφού αμέσως μετά το τέλος ξεκίνησαν τα τηλέφωνα. 

Ο πρώτος που την «πλήρωσε» ήταν ο πιο παλιός εν ενεργεία ρέφερι, με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά συμπατριώτης του και στέλεχος της διαιτησίας. Αμέσως μετά, έτερο διαιτητικό στέλεχος, μίλησε στο τηλέφωνο με τον τρίτο της παρέας, ο οποίος τα «άκουσε» με τη σειρά του. «Είναι δυνατό να συναντιέστε με τον άνθρωπο που βγάζει εμπάθειες και απωθημένα και στρέφεται ενάντια σε συγκεκριμένους ανθρώπους με στόχο την σπίλωσή τους;», αναρωτήθηκαν.

Να σημειώσουμε ότι ο Λάρι είχε απευθύνει πρόσκληση και σε τέταρτο διαιτητή από τη βόρεια Ελλάδα, ο οποίος την απέρριψε. «Δεν συναντιέμαι με διαιτητές που δημιουργούν προβλήματα στο χώρο της διαιτησίας», είπε και «καθάρισε». Μεταξύ μας, αυτός θεωρείται και το «βαθύ λαρύγγι»….
Ο απόηχος του διαιτητικού καφέ και το «βαθύ λαρύγγι»... (ο γλυκός καφές τους βγήκε ξινός!!!) Reviewed by THE REFEREES on 6:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.