Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Πόντιος Πιλάτος" τώρα ο Βασιλειάδης για το μπάσκετ!!! (και η μυστική συνάντηση με τον ΟΣΦΠ;)

Το "γύρισε" τώρα ο Γιώργος Βασιλειάδης και πλέον, κάνει τον ...Πόντιο Πιλάτο. Λίγες ημέρες μετά την μυστική συνάντηση που στην πορεία έγινε φανερή, ο υφυπουργός Αθλητισμού "νίπτει τα χείρας" του και δηλώνει ανήμπορος να αντιδράσει.
Το ερώτημα βέβαια, είναι για ποιο λόγο έκανε μυστική συνάντηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού, όπως άλλωστε γράφτηκε στα ΜΜΕ... Μπορεί ο Βασιλειάδης να κάνει μυστικές συναντήσεις και γιατί να μην μάθουμε και τι είπε στους Πειραιώτες;

Να τι είπε ο Βασιλειάδης:

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τους ξένους διαιτητές δεν τους φέρνει η κυβέρνηση. Η απόφαση να μπουν ξένοι διαιτητές μπορεί να ληφθεί μόνο από την οικεία ομοσπονδία, τόσο την ελληνική, όσο και την ευρωπαϊκή. Από εκεί και πέρα, εγώ προσπάθησα και με συναντήσεις και με συζητήσεις να αποκλιμακώσω την ένταση.

Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, να σκεφτεί το ίδιο το προϊόν, το ίδιο το άθλημα. Από την πλευρά μου, ό,τι βοήθεια μου ζητηθεί θα την παράσχω, αλλά πάντα στο πλαίσιο του εφικτού. Στο τέλος της ημέρας, όμως, αν κάποιοι δεν ενδιαφέρονται για το ίδιο το άθλημα, τότε αυτό δεν μπορεί να σωθεί με το στανιό. Και αναφέρομαι στο σύνολο των εμπλεκομένων πλευρών».
"Πόντιος Πιλάτος" τώρα ο Βασιλειάδης για το μπάσκετ!!! (και η μυστική συνάντηση με τον ΟΣΦΠ;) Reviewed by THE REFEREES on 8:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.