Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η επιστολή του Γκόντα στους Αθηναίους ρέφερις...

Επιστολή έστειλε ο Σπύρος Γκόντας προς τους συναδέλφους του στην Αθήνα και...
μεταξύ άλλων ανέφερε:

  • Εκπαίδευση καμία. Η εκπαιδευτική διαδικασία του Συνδέσμου μας τελείωσε στα <<Σεμινάρια>> που πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία των Κορομηλά Κ. και Η. με την συμμετοχή 60-70 μελών μας. 
  • Ενημέρωση ΔΕΝ γίνεται, ακούμε μόνο <<ιστορίες>>,  την ενημέρωση μας άλλωστε έχει αναλάβει <<γνωστό>> blog (με λύπη μου το λέω, αλλά φανταστείτε να μην υπήρχε και αυτό….)
  • Για το Σεμινάριο της Θεσσαλονίκης δεν έγινε ούτε αναφορά, καλά που είχαμε ενημερωθεί από τους <<Γκρίζους Λύκους>>. Σε ερώτηση Συναδέλφου μας, γιατί δεν έγινε η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου, η απάντηση ήταν <<δεν προλάβαμε>>… Χρόνος για <<άλλες>> υποχρεώσεις υπάρχει….. 
  • Η προσπάθεια του Προέδρου του Σ.Ε.Δ.Κ.Α να «ασχοληθεί» με τα  κοινά του Σ.Υ.Δ.Κ.Ν.Α και της Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α. Καταλαβαίνω τους λόγους….. και ευτυχώς για τους  ανθρώπους της Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α, τους γνωρίζουν και αυτοί και έλαβαν τα «μέτρα» τους. 
  • Ένας Συνάδελφος μας ζήτησε μεταγραφή στον Σ.Υ.Δ.Κ.Ν.Α. Του ζητήθηκε να εξοφλήσει τις οφειλές του (100€) , λογικό, για να γίνει η μεταγραφή…. Είπε ο άνθρωπος, δεν έχω, αλλά αν θέλετε ορίστε με σε κάποια φιλικά και κρατήστε τις αμοιβές …. Χθες, ο ίδιος ανέφερε ότι τρείς (3) μήνες ΔΕΝ έχει λάβει ούτε έναν ορισμό… Στην ερώτηση προς τον Θεολογίτη γιατί συμβαίνει αυτό, η απάντηση που μου έδωσε εντολή ο Βιδάλης ήταν "ο Βιδάλης μου είπε να μην τον ορίσω…"  



Η επιστολή του Γκόντα στους Αθηναίους ρέφερις... Reviewed by THE REFEREES on 2:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.