Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σε κρίση τα μέλη της ΚΕΔ που πήραν μια μεγάλη απόφαση!!! (ο Παπαθεοδώρου ξεχείλισε το ποτήρι της οργής...)

Το αρχικό "μούδιασμα" διαδέχθηκε την άκρατη γκρίνια των μελών της ΚΕΔ, μετά τις δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου του ΠΑΟΚ. Σε βαθμό μάλιστα, που οι παράγοντες της επιτροπής να σκέφτονται... να θέσουν την παραίτησή τους και να σηκωθούν να φύγουν, μη αντέχοντας τις συνεχείς διαμαρτυρίες.

Οι αλλεπάλληλες επιθέσεις από Γαλατσόπουλο, Λιόλιο, Θεοδώρου Δουβή αλλά και Παπαθεοδώρου ξεχείλισαν το ποτήρι της δυσαρέσκειας και της οργής. Εις ένδειξη διαμαρτυρίας λοιπόν, σκέφτονται την Τετάρτη να παραιτηθούν σύσσωμοι από την ΚΕΔ και ν' αποχωρήσουν τάχιστα από τα γραφεία της ΕΟΚ. "Αν είμαστε εμείς το πρόβλημα, τότε την "κάνουμε" με ελαφρά πηδηματάκια", φέρεται να ανέφεραν. 

Θα το έκαναν και σήμερα, αλλά όπως ενημερώθηκαν, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ταξίδεψε στην Γενεύη για θέματα της ΦΙΜΠΑ και επιστρέφει την Τετάρτη. Τότε λοιπόν, τα μέλη θα παρουσιαστούν ενώπιον του προέδρου της ΕΟΚ και θα του αναφέρουν ότι δεν αντέχουν άλλο. "Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχωρούμε...", θα του πουν: "Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν ακούσαμε ομάδα να τα "βάζει" με τα μέλη της ΚΕΔ. Ακόμα και ο Ρήγας, που είναι εκπαιδευτής στην Τουρκία, έχει βγει από το "κάδρο", ενώ ο Στόουκς είναι σαν να μην υπάρχει στην Ευρωλίγκα και άπαντες τα "ρίχνουν" στους διαιτητές.."

Για τους 100 διαιτητές της Α1 που δέχονται συνεχώς πόλεμο, επισήμαναν: "Πόσοι ήταν, δηλαδή, οι διαιτητές της Ευρωλιγκας πριν από δύο χρόνια; Εκατό δεν ήταν; Απλά η Ευρωλίγκα προσπάθησε να μειώσει τα χρήματα και τις μουρμούρες, ενώ εμείς δώσαμε ευκαιρίες και κίνητρο στους νεότερους ρέφερις..."
Σε κρίση τα μέλη της ΚΕΔ που πήραν μια μεγάλη απόφαση!!! (ο Παπαθεοδώρου ξεχείλισε το ποτήρι της οργής...) Reviewed by THE REFEREES on 5:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.