Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εξηγήσεις Γκόντα για το νέο διαιτητικό επεισόδιο που προκλήθηκε στον ΣΕΔΚΑ!!! (γιατί υπέπεσε ο Ευρωλιγκαίος σε γκέλα...)

Τη δική του εξήγηση δίνει ο διαιτητής της Ευρωλίγκας, Σπύρος Γκόντας, για τη λάθος απάντηση που έδωσε στο τεστ ερωτήσεων του συνδέσμου της Αθήνας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά...

απάντησε στις 15 ερωτήσεις του τεστ και σε μία από αυτές, στην 8η απάντησε λάθος. Για ποιο λόγο;

Διότι, όπως ομολόγησε, ήταν αδιάβαστος, μια και οι επεξηγήσεις κανονισμών ήταν του περασμένου Ιανουαρίου. Έτσι, έστειλε ένα μέιλ στον σύνδεσμο ρωτώντας: "Μπορείτε να μου απαντήσετε σας παρακαλώ γιατί είναι λάθος η απάντηση μου? " 

Όπως ξεκαθάρισε, συνέχισε να ψάχνει την απάντηση και μετά από λίγο βρήκε την επεξήγηση, μόνο που ο Τόμι Σχινάς είχε ανεβάσει, ήδη στο facebook την απάντησή του.

Και αναφέρει ο Ευρωλιγκαίος: "Το ποιος είναι ο κάθε ένας από εμάς φαίνεται από συμπεριφορές και πράξεις στην προσωπική, κοινωνική ή (και) «διαιτητική» του ζωή, τις  αλήθειες ή τα ψέματα που λέει, και από το αν «πατάει ή όχι επί πτωμάτων» για να επιτύχει τους στόχους του….  Τους λόγους της συγκεκριμένης ανάρτησης, δεν αξίζει να τους αναλύσω…. Υπήρχε μια κοινοποίηση και ένα σχόλιο από μία κυρία σε εμένα άγνωστη κάτω από αυτή την ανάρτηση: ….. πόσο πιο κάτω ρε …. ? Αγαπητή μου κυρία, σας δίνω εγώ την απάντηση: όσο χρειαστεί…" 

Το μήνυμα αναφέρει κι άλλα, μεταξύ αυτών και για τους Γκρίζους Λύκους, οι οποίοι έγραψαν το θέμα και κατέκριναν το γεγονός αυτό. Αλλά θα επανέλθουμε λίαν συντόμως. 
Εξηγήσεις Γκόντα για το νέο διαιτητικό επεισόδιο που προκλήθηκε στον ΣΕΔΚΑ!!! (γιατί υπέπεσε ο Ευρωλιγκαίος σε γκέλα...) Reviewed by THE REFEREES on 11:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.