Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Βασιλειάδης!!! ("άδειασε" τους Αγγελόπουλους πριν τη συνεδρίαση της λίγκας...)

Πρωτοφανές είναι το "άδειασμα" του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο...
σε συνέντευξη που παραχώρησε στον REAL FM. Προφανώς, "τραβήχτηκε το αυτί" του υφυπουργού από ανώτερα πολιτικά κλιμάκια, με συνέπεια να κάνει ατάκτως στροφή 180 μοιρών.

"Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί οι εκβιασμοί", ανέφερε ο Βασιλειάδης, δήλωση που πηγαίνει κατ' ευθείαν στην ...καρδιά των αδελφών. Δεν μπορώ να πω ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δίκιο και αυτό κάνει το πρόβλημα πολύπλοκο. Αν μία από τις δύο – τρεις μεγάλες ομάδες λείπουν από το πρωτάθλημα δεν συμφέρει κανέναν οικονομικά.  Για να μπορέσουμε να βρούμε λύση θα πρέπει κάποιος να πάρει μια πρωτοβουλία. 

Περιμένω με αγωνία τη σημερινή συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο με παρεμβάσεις και νουθετήσεις. Έχουν γίνει πολλά λάθη και είναι δεδομένη η θέση μου ότι η Ομοσπονδία και ο κύριος Βασιλακόπουλος έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες για να σταματήσει η κατάσταση".

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Βασιλειάδης!!! ("άδειασε" τους Αγγελόπουλους πριν τη συνεδρίαση της λίγκας...) Reviewed by THE REFEREES on 2:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.