Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απαράδεκτη η συμπεριφορά στο πρόσωπο του Αναστόπουλου!!! (η αξιοπιστία της Α1 δεν πλήττεται από τη διαιτησία...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι το είχαν αποκαλύψει Μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο σκέφτεται να καταθέσει ο Αναστόπουλος!!! (ενημερώνεται και ο Βασιλειάδης...)
Χθες ο διεθνής διαιτητής βρέθηκε βρέθηκε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, όπως είδατε και στη φωτογραφία που αναρτήσαμε. Είναι κρίμα να στοχοποιείται ένας ρεφ και να περνάει τόσο δύσκολες στιγμές. Είναι κρίμα και άδικο...

Ο Τάκης Αναστόπουλος είναι από τους πιο έμπειρους και ικανούς διαιτητές στην Ελλάδα και την ΦΙΜΠΑ και είναι απαράδεκτη όλη αυτή η κατάσταση που δημιουργήθηκε. Στο πλευρό του Έλληνα διεθνή βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι συνάδελφοί του αλλά και η ΟΔΚΕ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση:

«Η Θλίψη έφυγε, μόνο ντροπή έμεινε πλέον.

Από την στιγμή που οπαδοί πηγαίνουν στην κατοικία καταξιωμένου διεθνή διαιτητή (πριν λίγες ημέρες συμμετείχε στον τελικό του FIBA CUP) και προσβάλουν την οικογενειακή του ηρεμία, πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Καταγγέλλουμε απερίφραστα αυτές τις ενέργειες και δηλώνουμε ότι όλοι οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης στέκονται δίπλα στον συνάδελφο Διαιτητή, γιατί σήμερα είναι αυτός, αύριο θα είναι κάποιος άλλος.

Ένα είναι σίγουρο, ότι η αξιοπιστία του πρωταθλήματος δεν πλήττεται από τους διαιτητές και για αυτό το λόγο δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να προσβάλει την αξιοπρέπεια τους και δεν θα υποκύψουμε σε κανένα εκβιασμό και απειλή από όπου και αν προέρχεται αυτή».
Απαράδεκτη η συμπεριφορά στο πρόσωπο του Αναστόπουλου!!! (η αξιοπιστία της Α1 δεν πλήττεται από τη διαιτησία...) Reviewed by THE REFEREES on 9:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.