Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Αιρετικός αναλύει την Κύμη και τον ρίχνουν στην πυρά: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και βρήκε τζόκερ στο βυθό!!!

Έπεσε από την γέφυρα της Χαλκίδας.... περνούσε από κάτω φουσκωτό και μέσα βρήκε ενα τζόκερ που κέρδιζε....

>> Αυτή ήταν η φετινή Κύμη....

>> Ξεκίνησε με πολύ ψηλά τον πήχη και με μια αλαζονική συμπεριφορά από τον Αλέξανδρο...

>> Ο Καστρίτης δεν πέτυχε. Μεγάλο πρόβλημα οι χαρακτήρες των Αμερικανών. Στην πορεία ο Καστρίτης έβγαλε έναν άλλο χαρακτήρα, πιο επιθετικό απέναντι στους Έλληνες αλλά και στους ξένους. 

>> Η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη. 

>> Ο Ισίδωρος, που πήρε την ευκαιρία μαζί με προσθήκη στον πάγκο.... με όλη την καλή του διάθεση.... δεν μπόρεσε να κουμαντάρει την ομάδα.

>> Σουτ, σουτ, σουτ... Αν έμπαιναν όλα καλά... Αν όχι κλάμα... Τυχαίες νίκες αλλά και μία ήττα στο Περιστέρι, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. 

>> Ο Αλέξανδρος τα έβαλε εναντίον όλων μήπως και αλλάξει το ρου της ιστορίας... Ανακοινώσεις, Facebook, Instagram.... Ό,τι υπήρχε σε social media.... είχε και έναν Αλέξανδρο μέσα...

>> Μια ομάδα που στο παρελθόν.... δεν την λες και αδικημένη από τους διαιτητές. Αντιθέτως, ανέβαινε τις κατηγορίες σαν τα ποτήρια που πίνει ένας αλκοολικός στην καθισιά του. 

>> Σήκωσε, που λέτε, το λάβαρο της επανάστασης... Γελούν και τα τσιμέντα, δηλαδή...

>> Ο Αλέξανδρος συνέχιζε να σχολιάζει άλλες ομάδες και να παλατζάρει μεταξύ μπλοκ ομάδων... Που αυτές νοιαζόταν για την δική τους ατζέντα, παρά για την Κύμη...

>> Έφτασε την ομάδα να την μισούν άλλες ομάδες, μόνο και μόνο από τα σχόλια που έκανε.

>> Ο ίδιος αλλά και ο father διατυμπάνιζε ότι δεν τον ενδιαφέρει, πλέον, αυτό το μπάσκετ αλλά όταν σώθηκε έβγαλε και μια δακρύβρεχτη ανακοίνωση για το καλό του...

>> Τι περιμένουμε στο μέλλον;

>> Μια αλλαγή κατεύθυνσης. Το οικονομικό είναι σε καλό επίπεδο στην οικογένεια και η ομάδα μπορεί να σταθεί. Όμως, θέλει συμπαραστάτες, από τη στιγμή που την "έκανε" ο αδελφός, ο "νους" της οικογένειας.

>> Η εμπειρία δεν αγοράζεται.... και φέτος ο Αλέξανδρος απέκτησε πολύ. Δεν την πλήρωσε με την πτώση και πλέον, είναι στο χέρι του.

>> Νέοι προπονητές, νέοι παίκτες και μια Κύμη που πρέπει να θυμίζει το 2017-18. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος.
Ο Αιρετικός αναλύει την Κύμη και τον ρίχνουν στην πυρά: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και βρήκε τζόκερ στο βυθό!!! Reviewed by THE REFEREES on 12:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.