Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Τελειώνουν" από την ΚΕΔ οι Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ταβουλαρέας!!! (ποιοι παράγοντες ονειρεύονται τέτοιο σενάριο...)

Κάποιες ομάδες της Α1 ονειρεύονται την άλωση του διαιτητικού χώρου, γι' αυτό και προδικάζουν ότι οι Συμεωνίδης, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας θα αποχωρήσουν από την ΚΕΔ...
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Αυτά διαβάζουμε στο Φως αλλά πλέον, άπαντες είμαστε υποψιασμένοι...

Στο θέμα της διαιτησίας, θα ακουστούν αρκετές προτάσεις. Όπως; Η διαιτησία στην Ελλάδα να γίνει ανεξάρτητη και επαγγελματική υπό την σκέπη του ΕΣΑΚΕ, φεύγοντας από τα "δεσμά" της ΕΟΚ.

Παράλληλα το θέμα της ποσότητας των ρέφερι στην πρώτη κατηγορία. Ένα από τα ζητούμενα είναι να μειωθούν. Είναι αδιανόητο να φτάνουν κοντά στους εκατό (!) οι ρέφερι που έχουν την δυνατότητα να σφυρίξουν στην Α1.

Επίσης, κάτι σημαντικό. Μεγάλη επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, είναι να αλλάξουν πρόσωπα στη ΚΕΔ. Και όλοι οι ιδιοκτήτες συμφωνούν πως υπάρχει πρόβλημα στην ελληνική διαιτησία. Οπότε, ήρθε η ώρα για αλλαγές! Θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσουν οι Συμεωνίδης (πρόεδρος), Ταβουλαρέας και Κορομηλάς. Όλα αυτά, όμως, αφορούν τη νέα σεζόν.
"Τελειώνουν" από την ΚΕΔ οι Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ταβουλαρέας!!! (ποιοι παράγοντες ονειρεύονται τέτοιο σενάριο...) Reviewed by THE REFEREES on 11:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.