Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έλλειψη σύμπνοιας στο σύνδεσμο Λάρισας ενόψει εκλογών!!! (φοβερό το προεκλογικό παρασκήνιο...)

Αρρωστημένο, αν όχι δηλητηριασμένο, είναι το κλίμα στο σύνδεσμο Θεσσαλίας κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα καθώς οδεύουμε προς τις εκλογές της 16ης Μαΐου.
Χθες κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες και συγκεκριμένα των Μανασή, Νικολούλη, Μούσια, Παπαδημητρίου, Πανταζή, Βόντζα, Κίσσα, Καρλιαμπά και Γκέκα. Πουθενά δεν υπάρχουν αξιολογημένοι ρέφερις, δεν υπάρχουν διαιτητές που να έχουν μια πορεία πίσω τους. Κάτι σαν τον Ηλία Καφφέ στην ΟΔΚΕ...

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέλη του συνδέσμου είναι δυο γυναίκες, που δεν έχουν κρατήσει σφυρίχτρα ούτε μια φορά!!! Και θα ψηφίσουν τους άνδρες τους... Αλλά και ότι ο Γερακίνης τζούνιορ πήρε πίσω την υποψηφιότητα που κατέθεσε, διότι όπως ακούστηκε, δέχθηκε πιέσεις από την παρέα του Ηλία Καφφέ!!!

Ουδείς από τους 13 αξιολογημένους μπήκε στον κόπο να καταθέσει υποψηφιότητα βλέποντας αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Και δυστυχώς, θα διοικούν στο σύνδεσμο άτομα που δεν έχουν την εμπειρία και τις γνώσεις, όπως άλλωστε συνέβη στην περίπτωση των Καφφέ, Ιωάννου με τα γνωστά επακόλουθα.

Κρίμα...

Χαρ. Καραμανλής
Έλλειψη σύμπνοιας στο σύνδεσμο Λάρισας ενόψει εκλογών!!! (φοβερό το προεκλογικό παρασκήνιο...) Reviewed by THE REFEREES on 1:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.