Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μέγα λάθος της ΟΔΚΕ: Έκανε το προστάζ στο προπονητήριο του Λιόλιου αντί του Τόφαλος!!! (αναστάτωση προκάλεσε η απόφαση...)

Σε σοβαρό ολίσθημα υπέπεσε η διοίκηση της ΟΔΚΕ, η οποία πραγματοποίησε τις εξετάσεις των διαιτητών προς αξιολόγηση στο προπονητήριο του Προμηθέα, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Λιόλιου!!!
Αν και είχε ανακοινωθεί ότι το προστάζ θα γίνει στο Τόφαλος, την τελευταία στιγμή άλλαξε και πραγματοποιήθηκε στο ιδιόκτητη γήπεδο του Λιόλιου!!! Του επιχειρηματία που χαρακτηρίζει ανυπόληπτη την ΚΕΔ, που επιτίθεται με σφοδρότητα εις βάρος των ρέφερις αλλά και της ΕΟΚ!!!

Του επιχειρηματία που μιλάει για διαιτητική αδιαφάνεια και πρωτοστατεί σε κινήσεις που είναι παράνομες... Κι όμως, η διοίκηση της ΟΔΚΕ συνομιλεί με τον Λιόλιο και κάνει το προστάζ στο προπονητήριο αντί να επιλέξει ένα δημόσιο γήπεδο!!!

Αναντίρρητα, πρόκειται για μια άκρως λανθασμένη κίνηση και κυρίως, τίθεται ηθικό θέμα. Ευελπιστούμε, τουλάχιστον, ότι θα υπάρχουν τιμολόγια για το γήπεδο και ότι δεν πρόκειται για προσφορά του Λιόλιου, γεγονός που δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα...
Μέγα λάθος της ΟΔΚΕ: Έκανε το προστάζ στο προπονητήριο του Λιόλιου αντί του Τόφαλος!!! (αναστάτωση προκάλεσε η απόφαση...) Reviewed by THE REFEREES on 2:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.