Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αιχμές Τσίπρα κατά Αγγελόπουλων: Ουτοπία οι επισημάνσεις τους... (οι παράγοντες ορίζουν τον αθλητισμό...)

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3, δηλαδή σε οικείο περιβάλλον, μια και ο Δημήτρης Μάρης έχει βοηθηθεί από την κυβέρνηση.
Παράλληλα, συνεργάστηκε με τον Ιβάν Σαββίδη στο Εθνος και το Εθνος της Κυριακής, δεδομένου ότι είχε αναλάβει το μάνατζμεντ των εφημερίδων.

Ο πρωθυπουργός της χώρας τα "έριξε" στους Αγγελόπουλους λέγοντας: "Ο κ. Αγγελόπουλος ζητούσε να παρέμβει ο πρωθυπουργός. Πώς να το κάνει; Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η ροπή προς τα κάτω. Πρέπει να γίνουν τομές. Όλες οι εθνικές λίγκες έχουν μία καθοδική πορεία, αν εξαιρέσεις την Ισπανία και την Τουρκία. Οι παράγοντες παίζουν ρόλο.

Από το καταστατικό της UEFA και της FIBA υπάρχει το αυτοδιοίκητο. Θεωρώ ότι και στο μπάσκετ θα πρέπει να γίνουν τομές. Να αξιοποιηθούν νέοι άνθρωποι. Βλέπω στην Λιθουανία ότι είναι ο Σαμπόνις επικεφαλής της Λίγκας, στην Τουρκία ο Τούρκογλου, στην Σερβία ο Μποντίρογκα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος αντίστοιχος. Εγώ τον εκτιμώ τον κ. Βασιλακόπουλο. Με είχε βοηθήσει να βρω και εισιτήρια στον τελικό της Ευρωλίγκα το 2000 (που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μακάμπι)."
Αιχμές Τσίπρα κατά Αγγελόπουλων: Ουτοπία οι επισημάνσεις τους... (οι παράγοντες ορίζουν τον αθλητισμό...) Reviewed by THE REFEREES on 11:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.