Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαιτητής στρέφεται δικαστικά κατά πρώην προέδρου ΚΑΕ!!! (τι συνέβη...)

Έτοιμος να καταθέσει μήνυση κατά πρώην προέδρου της ΚΑΕ είναι διαιτητής. Αναφερόμαστε στον...
Σπύρο Γκόντα, ο οποίος μέσω τουίτερ προανήγγειλε μήνυση κατά του Μπάμπη Καραμανλή.

Διαβάσαμε στο gavros.gr:

Τις δικαστικές αίθουσες θα διαβεί ο Σπύρος Γκόντας ο οποίος κινείται κατά του Χαράλαμπου (Μπάμπη) Καραμανλή, που διατέλεσε πρόεδρος στην ΚΑΕ ΑΕΚ και τον τελευταίο καιρό λειτουργεί και «τρέχει» το blog «Γκρίζοι Λύκοι», το οποίο ασχολείται κυρίως με θέματα της διαιτησίας, την ΟΔΚΕ, τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ.

Ο Σπύρος Γκόντας ανέβασε στο twitter που διατηρεί μία φωτογραφία με έναν φάκελο όπου αναγράφεται το όνομα του πρώην προέδρου της ΑΕΚ και του σάιτ με το εξής μήνυμα: «Σε θέλω σκληρό και μέχρι το τέλος… Μην βάλεις και εσύ τα κλάματα σαν κάποιους γνωστούς μου».

Προφανώς ο Σπύρος Γκόντας αναφέρετε στον Στέλιο Συμεωνίδη (πρόεδρος της ΚΕΔ) και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο που μετά τις περσινές μηνύσεις και την σύλληψη το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έβαλαν τα κλάματα. Σίγουρα δεν μπορεί να εννοεί τον Κώστα Κορομηλά για τον οποίο αρκετοί λένε ότι πρόλαβε και διέφυγε από το παράθυρο.

Ο λόγος τώρα που ο Σπύρος Γκόντας έχει κινηθεί δικαστικά όπως φαίνεται κατά του Μπάμπη Καραμανλή, προφανώς είναι για αναρτήσεις του για τον διεθνή διαιτητή.
Διαιτητής στρέφεται δικαστικά κατά πρώην προέδρου ΚΑΕ!!! (τι συνέβη...) Reviewed by THE REFEREES on 11:04 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.