Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ανάπαυση των "γκρίζων πολεμιστών"!!! (ήρθε η ώρα της ανασυγκρότησης...)

Ήρθε ο καιρός της ανάπαυσης και της ανασυγκρότησης για τους διαιτητές και είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι θα προσπαθήσουν να ξεκουραστούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

>> Κάποιοι απ' αυτούς έφυγαν για μπάνια και καλοκαιρινές διακοπές κι άλλοι παραμένουν στις "επάλξεις".

>> Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του Βόλου, όπου είδαμε τον πρόεδρο του συνδέσμου, Δημήτρη Τζαφλέρη. Ο σύλλογος τίμησε τον ρεφ, όπως και τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ, Δημήτρη Ντούγκο.

>> Εκεί είδαμε και τον Χάρη Καρακατσούνη να σφυρίζει τον αγώνα της ακαδημίας Αρκούδες-Λιοντάρια… Τεχνικός διευθυντής είναι Γιάννης Καρακατσούνης.

>> Νομίζετε ότι συμβαίνει μόνο στο μπάσκετ η αποχώρηση του ΟΣΦΠ από τους αγώνες; Φευ... Την απόφαση να μην κατέβει να αγωνιστεί, στην δεύτερη φάση των πλέι-άουτ της Α2, που θα γίνουν στην Πάτρα, έλαβε το πόλο του ΟΦΗ, διαμαρτυρόμενο για την μεταχείριση που έτυχε από την Ομοσπονδία και την διαιτησία, στα παιχνίδια της πρώτης φάσης που έγινε στη Λάρισα.

>> Ο ΟΣΦΠ πρωτοπορεί...

>> Ότι οι γονείς έχουν ξεφύγει, ε, αυτό είναι γνωστό... Και δείχνουν όποτε χρειαστεί, την καλή συμπεριφορά στα παιδιά τους. Σε αγώνα μπέιζπολ σε περιοχή της Καλιφόρνια τα πράγματα ξέφυγαν. 

>> Τα παιδάκια ήταν επτά ετών και ο διαιτητής 13χρονος. Όταν ο τελευταίος έδωσε μία αμφιλεγόμενη απόφαση ποιος είδε τους γονείς και δεν τους φοβήθηκε!!! Μπήκαν στο γήπεδο κι άρχισαν να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλο! Τα παιδάκια έμειναν άναυδα... Δείτε και το video...

Η ανάπαυση των "γκρίζων πολεμιστών"!!! (ήρθε η ώρα της ανασυγκρότησης...) Reviewed by THE REFEREES on 9:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.