Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Ο διακανονισμός των οφειλόμενων και το "τρέξιμο" σε εφορία και τράπεζες...

Οδεύουμε προς τη λήξη των πρωταθλημάτων και είναι γεγονός ότι δεν υπήρξε διαμαρτυρία από την Α2 και κάτω, παρ' ότι διεξήχθησαν σκληρές και κρίσιμες αναμετρήσεις.
🔶Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα που θα υλοποιηθεί έντονα το σχέδιο που κατάρτισαν από κοινού η ΕΟΚ με την ΟΔΚΕ αναφορικά με την καταβολή των οφειλόμενων.

🔴Η λίστα με τις οφειλές προς τους ρεφ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, βρίσκεται στα χέρια των μελών της ΟΔΚΕ, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει έναν δειγματοληπτικό έλεγχο για τη διασταύρωση των στοιχείων.

🔺Εντός του καλοκαιριού αναμένεται να καταβληθεί μια προκαταβολή και στη συνέχεια θα δοθούν τμηματικά όλα τα ευρώπουλα.

🚸Μια που μιλάμε περί οικονομικών, στο σύνδεσμο της νότιας Αττικής θα δημιουργηθεί οσονούπω ebanking, ώστε οι διαιτητές να λαμβάνουν τα χρήματά τους από τα αστυνομικά τουρνουά κι αυτά της ΑΔΕΔΥ, που τους τα χρωστάει ο σύνδεσμος δύο χρόνια τώρα!!!

👌Αναφορικά με το κομμάτι της εφορίας, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη ρύθμιση των οφειλών του ΣΥΔΚΝΑ που δημιουργήθηκαν επί Ντζαμάρα.

💥Αύριο θα διεξαχθεί εκ νέου δου σου στο σύνδεσμο της Αθήνας, με θέμα την αναδιάρθρωση του συμβουλίου. Όπως είπαμε, ο Γιώργος Τηγάνης θα αντικαταστήσει τον Στέφανο Παπαθανασίου στη θέση του γου γου και ο Κούλης τον πρώτο.

😰Έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του, σε ηλικία 79 ετών, ο ο πρώην διαιτητής μπάσκετ Θανάσης Ιωαννίδης. Η κηδεία του δεν έχει οριστεί ακόμα καθώς αναμένεται να έρθει η κόρη του που ζει στο εξωτερικό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Ο διακανονισμός των οφειλόμενων και το "τρέξιμο" σε εφορία και τράπεζες... Reviewed by THE REFEREES on 8:26 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.