Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η παραχώρηση ενός ξενοδοχείου και οι συζητήσεις - "φωτιά" στο μπάσκετ!!!

Θυμόμαστε που ο Χολαργός μέσω του μάνατζερ, Φάνη Ταρνατόρου, επιτίθενται ευθέως εις βάρος της ΚΕΔ για σφυρίγματα που δεν του άρεσαν. Ήταν από τις ομάδες που αντιδρούσαν έντονα και ο Θεσσαλονικιός...
πέταγε τις ατάκες του στις συνεδριάσεις, ενώ που και που άφηνε και τις αιχμές για την ΕΟΚ. Πάντα υπέρ των θέσεων Γιώργου Βασιλειάδη. 

Αυτό που δεν ξέραμε αλλά το μάθαμε προσφάτως είναι ότι τον τελευταίο καιρό άρχισε να λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη το 4άστερο Athlos Hotel, συμφερόντων Παντελή Ταρνατόρου. Αδελφού του Φάνη, by the way και γνωστού παράγοντα στο βόλεϊ. 

Του παραχωρήθηκε από το κράτος το ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε μια περιοχή που δεν υπάρχουν άλλα ξενοδοχεία, εντός του αθλητικού κέντρου της Μίκρας (Καλαμαριά) και απευθύνεται κυρίως σε αθλητές και αθλητικές ομάδες.

Για όσους δεν γνωρίζουν το κτήριο κατασκευάστηκε το 2004 για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ολυμπιακών αγώνων και το νοίκιασε η εταιρεία PT Hotelia, που ανήκει στο γνωστό αθλητικό παράγοντα Παντελή Ταρνατόρο. Παρεμπιπτόντως στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας υπάρχουν άλλα τέσσερα ξενοδοχεία σε Αθήνα, Πήλιο και Πελοπόννησο.

Η παραχώρηση ενός ξενοδοχείου και οι συζητήσεις - "φωτιά" στο μπάσκετ!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.