Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Κρύφτηκαν" οι Πανιωνάρες: Τρεις και ο κούκος στη γου σου!!! (οι επόμενες κινήσεις του Χριστοδουλόπουλου...)

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν οι Πανιωνίοι που βρέθηκαν στη γου σου για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην ομάδα.
Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος αποφάσισε να καλέσει τα μέλη για να τους μιλήσει, να τους πει πόσα ξόδεψε τσεπάτα αλλά και τι μέλλει γενέσθαι αλλά δεν εμφανίστηκε ούτε ο... κούκος. Ούτε καν αυτοί που το τελευταίο καιρό γκρινιάζουν για τις επιλογές αλλά κι αυτοί που ζήτησαν γου σου, αλλά ούτε καν ο ερασιτέχνης!!!

Όπως διέρρευσε, ο ιδιοκτήτης μίλησε μπροστά στο λιγοστό κόσμο με μάνατζερ για ενδεχόμενη παραχώρηση της ΚΑΕ, όμως, δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Ψαράκης του Χολαργού λέει δεξιά και αριστερά ότι τα έχει βρει πλήρως με τον Γιώργο Δρόσο για την αγορά της θέσης του Χολαργού και τον περιμένει από τις ΗΠΑ για να πέσουν οι υπογραφές.

Άρα, τι γίνεται τώρα... Προτεραιότητα έχει ο ερασιτέχνης Πανιώνιος, που πρέπει να κινηθεί άμεσα αν θέλει να κρατήσει την ομάδα, αλλά και οι Πανιώνιοι επιχειρηματίες αν επιθυμούν να εμπλακούν με την ομάδα. 

Διαφορετικά ο Πανιώνιος:


  • Ή οδεύει προς άλλη έδρα...
  • Ή εξαγοράζεται από άλλη ΚΑΕ...
  • Ή δίπλα στον Χριστοδουλόπουλο τοποθετούνται παράγοντες με χρήμα και χρόνο...

    Οι Πανιώνιοι θα επιλέξουν τι πραγματικά θέλουν... 
"Κρύφτηκαν" οι Πανιωνάρες: Τρεις και ο κούκος στη γου σου!!! (οι επόμενες κινήσεις του Χριστοδουλόπουλου...) Reviewed by THE REFEREES on 11:35 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.