Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ο Θεοδώρου αποχωρεί από την Κύμη!!!

Ήταν 16 Δεκεμβρίου όταν οι Γκρίζοι Λύκοι έγραφαν: Ο Θεοδώρου αποχωρεί από την Κύμη της Α1; (τι έλεγε ο ίδιος στο Ρέθυμνο...)


Τότε οι Γκρίζοι Λύκοι αποκάλυπταν ότι ο πατέρας Θεοδώρου σε μια αποστροφή του λόγου του στο Ρέθυμνο, άφησε να εννοηθεί ότι ίσως και να μην υπάρχει ο ίδιος και κατ΄επέκταση στην Κύμη της Α1!!! Στο διάλογο που είχε έδειξε κουρασμένος από το "βαρύ φορτίο", το οικονομικό και ψυχολογικό, που κουβαλάει όλα αυτά τα χρόνια στην Α1 και δεν αποκλείεται να αποσυρθεί από την ομάδα, αν και εφόσον παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Από τότε πέρασαν έξι μήνες και σήμερα νωρίς - νωρίς οι Γκρίζοι Λύκοι αποκάλυψαν Όλα στον "αέρα" βρίσκονται σε σύλλογο της Α1!!! (τι θα προκύψει...) Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε με τις προχωρημένες επαφές που έχει ο Θεοδώρου με τον Ψαράκη, ώστε το Λαύριο να πάρει τη θέση της Κύμης. Αυτό ήταν και το αρχικό σχέδιο της οικογένειας.

Κάπου στα 200 χιλιάρικα θα πάει η δουλειά...

Οι Γκρίζοι Λύκοι κάνουν ρεπορτάζ και μάλιστα καλό. Αυτό που απομένει είναι να μιλήσουν οι Κουγιός, Χατζηλαζάρου με τον Δρόσο...
Η μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ο Θεοδώρου αποχωρεί από την Κύμη!!! Reviewed by THE REFEREES on 7:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.