Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι αλλάζει στην ΕΣΚΑ!!! (άλλα κόλπα θα δούμε οσονούπω...)

Φρέσκα κουλούρια... θα δούμε από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ΕΣΚΑ, όπου όπως μάθαμε...
συζητάει για την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων.

Αρχής γενομένης από την κλήρωση των πρωταθλημάτων που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (26 Ιουνίου 2019) στο Συνεδριακό Κέντρο του «Δημόκριτου» (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ & Νεαπόλεως 27, 15341 Αγ. Παρασκευή, τηλ: 210 6503040).

Συμπαραστάτη στην εκδήλωση θα έχει τη Remedis, μια εταιρία που εκπροσωπεί μεγάλα brands, όπως του Ομίλου Φάις αλλά και την εφαρμογή Sbobi, ένα ισχυρό apllication σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Θεωρείται βέβαιο ότι οι εκπλήξεις της ΕΣΚΑ θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

Η Διοίκηση της Ε.Σ.Κ.Α και ο Όμιλος «Remedis» σας προσκαλούν την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του «Δημόκριτου» (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ & Νεαπόλεως 27, 15341 Αγ. Παρασκευή, τηλ: 210 6503040) στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, με ώρα προσέλευσης 16.30.

Η Remedis αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε Ελλάδα και Κύπρο της εφαρμογής «SPOBI», μιας νέας τεχνολογίας που αποτελεί καινοτομία στο χώρο του αθλητισμού. Το «SPOBI» είναι η πιο ισχυρή εφαρμογή διαχείρισης αθλημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και είναι δωρεάν. Οι υψηλού επιπέδου δυνατότητες που παρέχει θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η Remedis αντιπροσωπεύει αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο κορυφαίες αθλητικές εταιρίες του Ομίλου «Fais Group», όπως είναι οι εταιρίες Under Armour, Umbro, Hummel, Puma κ.α.).

Η παρουσία σας στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.Κ.Α. θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή.

ΥΓ. Μετά την λήξη των κληρώσεων θα ακολουθήσει δεξίωση.

Τι αλλάζει στην ΕΣΚΑ!!! (άλλα κόλπα θα δούμε οσονούπω...) Reviewed by THE REFEREES on 5:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.