Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Λογαριάζει χωρίς τον ...ξενοδόχο ο Προμηθέας!!! (ο Λιόλιος επέλεξε το Eurocup αλλά η ΕΟΚ δεν συναινεί...)

Ο Βαγγέλης Λιόλιος πήρε την απόφαση ο Προμηθέας να παίξει στο Eurocup, όμως, προφανώς και λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο!!!

Στον Προμηθέα Πατρών έκριναν ότι οι ομάδες είναι ένα επίπεδο ψηλότερα από το Basketball Champions League, όμως, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που φέρεται να κάνουν και με την ισπανική αγορά...

Όμως. η απόφαση του Λιόλιου έχει ισχύει; Όχι, βέβαια, δεδομένου ότι πρέπει να δώσει τη σχετική έγκριση η ΕΟΚ, η οποία βεβαίως και δεν θα την δώσει!!! Το έπραξε με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που ήθελε να πάει στην Αδριατική Λίγκα, θα το κάνει και τώρα.

Για οποιαδήποτε μετακίνηση συλλόγου τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΕΟΚ, η οποία δεν θα συναινέσει.

Η ανακοίνωση: «Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά πως τη νέα σεζόν η ομάδα θα αγωνίζεται στο 7DAYS EuroCup. Ο σύλλογος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διακριθεί και σε αυτή τη διοργάνωση, προωθώντας παράλληλα τις αξίες του Προμηθέα σε όλη την Ευρώπη, με στόχο να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας στη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο».
Λογαριάζει χωρίς τον ...ξενοδόχο ο Προμηθέας!!! (ο Λιόλιος επέλεξε το Eurocup αλλά η ΕΟΚ δεν συναινεί...) Reviewed by THE REFEREES on 4:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.