Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η Α1 φοβίζει κάθε επίδοξο επενδυτή!!! (το παράδειγμα του Ναούμ Δίτσιου...)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο χώρο του μπάσκετ αλλά και της Καστοριάς η αιφνίδια αποχώρηση του προέδρου του συλλόγου, Ναούμ Δίτσιου.
Αν και ο Καστοριανός επιχειρηματίας έλεγε σε κάθε τόνους ότι η ομάδα θα ανέβει στην Α1, εν τούτοις, τις τελευταίες ημέρες αποφάσισε να αποσυρθεί. Πριν από ενάμιση μήνα ο Δίτσιος ανέφερε  ότι «οι γουναράδες αγγίζουν το θαύμα και βλέπω θετικά την προοπτική ανόδου της ομάδος μας στην Α1. Πρώτα όμως κοιτάμε τον τελικό με τον Ηρακλή που θέλουμε να κερδίσουμε και αμέσως μετά βλέπουμε τι θα γίνει και με την ένσταση του Ολυμπιακού για τον υποβιβασμό στην Α2».

Ύστερα από περίπου 45 ημέρες έκανε στροφή 180 μοιρών για δύο λόγους:


  • Για τη μη συμπαράσταση εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης (δήμος, περιφέρεια), που σφύριζε αδιάφορα στην ενδεχόμενη άνοδο στην Α1.
  • Για τα όσα τραγελαφικά έγιναν στο πρωτάθλημα. 

    Χαρακτηριστικό είναι ότι ο επιχειρηματίας στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν είχε παράπονα, ούτε για την ΕΟΚ, ούτε για την ΚΕΔ και τους διαιτητές, παρ' ότι θα μπορούσε να νοιώθει αδικημένος.
Η Α1 φοβίζει κάθε επίδοξο επενδυτή!!! (το παράδειγμα του Ναούμ Δίτσιου...) Reviewed by THE REFEREES on 6:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.