Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Ψαράκης έσωσε τον Γαλατσόπουλο!!! (του άφησε την προεδρία του ΕΣΑΚΕ και τα 3,5 χιλιάρικα το μήνα...)

Από το "χείλος του γκρεμού" έσωσε τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο ο Γιάννης Ψαράκης!!!
Η απόφασή του να τα βρει με τον Θεοδώρου και να μην επιμείνει στον υποβιβασμό του Ολυμπιακού αντί του Λαυρίου, διέσωσε τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο!!!

Στο σημερινό δου σου, αν βέβαια δεν άλλαζε απολύτως τίποτα, ο Γαλατσό θα έθετε την παραίτησή του από την προεδρία του ΕΣΑΚΕ υπό την κατακραυγή των ομάδων εξαιτίας της απόφασης για την επικύρωση της βαθμολογίας, την οποία προσέβαλλαν, ήδη, δικαστικά οι ΟΣΦΠ και Ερμής Αγιάς.

Θα τον κατηγορούσαν ότι με τις κινήσεις και τις αποφάσεις ζημίωσε τον ΕΣΑΚΕ, αφού έλαβε μια παράτυπη απόφαση, την οποία και θα "έριχναν" οι δύο ομάδες!!! Ο Γιάννης Ψαράκης όμως, με την αλλαγή της ρότας και την προσπάθεια να τα βρει με τον Θεοδώρου, έστω κι αν πλήρωσε κατιτίς παραπάνω, έβγαλε από τον κάδρο τον Γαλατσόπουλο, αν και μεταξύ μας θα υπάρχει σήμερα κριτική στο πρόσωπό του.

Ουσιαστικά το μπαλάκι θα πέσει τώρα στην ΕΟΚ, εκτός κι αν η Καρδίτσα επιμείνει να παίξει στην Α1, όπως λένε έντονα οι παράγοντές της. Αν όχι, τότε θα κληθεί να επιλέξει την ομάδα που θα βρεθεί στην Α1. Πολύ περισσότερο αν θέσει αίτημα ο Ολυμπιακός...
Ο Ψαράκης έσωσε τον Γαλατσόπουλο!!! (του άφησε την προεδρία του ΕΣΑΚΕ και τα 3,5 χιλιάρικα το μήνα...) Reviewed by THE REFEREES on 11:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.