Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κατά μέτωπο επίθεση σε Ευρωλίγκα από ομοσπονδίες και λίγκες!!! (ανοίγει ο ασκός του Αιόλου...)

Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ο Μπερτομέου αναφορικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις στις οποίες προέβη στον τρόπο εξασφάλισης συμμετοχής στη διοργάνωση.

Μετά την ACB και η Ένωση Ευρωπαϊκών Λιγκών (ULEB) πήρε θέση κατά των εξαγγελιών της Ευρωλίγκας, αφού οι αποφάσεις πλήττουν ευθέως την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων και καταστρατηγούν τη βασικής αρχή του ευρωπαϊκού αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ULEB:

«Μετά την ανακοίνωση της ECA για το νέο σύστημα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα από τη σεζόν 2020/21, η ULEB και τα μέλη της έχουν να επισημάνουν τα εξής: το νέο σύστημα συμμετοχής καταστρατηγεί τις βασικές αρχές του συστήματος των σπορ στην Ευρώπη και ειδικότερα τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω αθλητικών κριτηρίων και κατάταξης στα εθνικά πρωταθλήματα. Για το λόγο αυτό, η ULEB απορρίπτει κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σύστημα, το οποίο διανέμει αυθαίρετα πέντε wild cards, εκ των οποίων τις τρεις κάθε χρόνο».
Κατά μέτωπο επίθεση σε Ευρωλίγκα από ομοσπονδίες και λίγκες!!! (ανοίγει ο ασκός του Αιόλου...) Reviewed by THE REFEREES on 11:56 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.