Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολή των δηλώσεων ενεργείας!!! (το μεγάλο πρόβλημα που εντοπίζεται...)

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΟΔΚΕ σήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων ενεργών και μη ενεργών διαιτητών. Αλλά...
επειδή κάποιοι διαιτητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την έκδοση ποινικού μητρώου, δίνεται παράταση έως την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Τι έχει συμβεί; Τα ΚΕΠ δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους διαιτητές για την έκδοση του ποινικού μητρώου λόγω των εθνικών εκλογών, με συνέπεια οι υπάλληλοι να δηλώνουν ότι έχει πέσει το σύστημα. Άρα, η βασική λύση είναι το Εφετείο, που κάποιος πρέπει να πάει δύο πρωινά για να κάνει τη δουλειά του.

Οι σύνδεσμοι προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες εγκρίσεων, πρέπει μέχρι την Τρίτη 30 Ιουλίου να στείλουν τις τρεις ονομαστικές καταστάσεις των μελών τους που υπέβαλαν δηλώσεις στην ΟΔΚΕ δηλαδή:


  1. Για τους ενεργούς διαιτητές σας των Εθνικών πρωταθλημάτων κατά κατηγορία (Α΄- Β΄ - Γ΄).

  2. Για τους ενεργούς διαιτητές σας των τοπικών πρωταθλημάτων (Α΄ - Β΄ - Γ΄ ………) 

  3. Για τους μη εν ενεργούς διαιτητές σας.

Η υποβολή των καταστάσεων είναι απαραίτητη για την τελική έγκριση ή μη της υποβολής των δηλώσεων των μελών από την ΟΔΚΕ. 
Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολή των δηλώσεων ενεργείας!!! (το μεγάλο πρόβλημα που εντοπίζεται...) Reviewed by THE REFEREES on 9:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.