Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δυσκολεύουν τα πράγματα στην ΕΣΚΑΝΑ!!! (έτοιμη και η ΟΔΚΕ να παρέμβει...)

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στις σχέσεις ΚΕΔ με σύνδεσμο διαιτητών.
Τώρα ήρθε η σειρά του δου σου του συνδέσμου να καλέσει σε απολογία τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ λόγω της αντιμετώπισης που τυγχάνουν. Το καζάνι είναι έτοιμο να εκραγεί, ενώ και η ΟΔΚΕ δεν προτίθεται να καθίσει με "σταυρωμένα χέρια", δεδομένου ότι υπάρχει καταστρατήγηση κανονισμού.  

Σε απολογία αναμένεται να κληθούν από τα μέλη του ΣΥΔΚΝΑ οι παράγοντες της ΚΕΔ λόγω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί και τις διαταραγμένες σχέσεις που υπάρχουν με υπαιτιότητα της τελευταίας. Όπως λέγεται, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της δυσαρέσκειας ήταν η κλήση σε απολογία όλου του δου σου, επειδή όρισαν τους Ντάβαρη και Τηγάνη στον φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη.

Λέγεται ότι η συμπεριφορά του ΚΕΔάρχη της ΕΣΚΑΝΑ έχει δυσαρεστήσει πολλούς διαιτητές, πολλοί εκ των οποίων ζητούν να δώσουν εξηγήσεις. Υπάρχουν μηνύματα που δεν θα έπρεπε να σταλούν, επισημάνσεις περί κανονισμών από την ΚΕΔ και συνεχείς παραβάσεις. Επίσης, αναφέρεται ότι έχουν πει σε διαιτητή ότι "όσο είμαι ΚΕΔ δεν θα παίζετε..."
Υπάρχουν τέλος, αναφορές για υβριστική συμπεριφορα, με συνέπεια να υπάρχει κλήση σε απολογία.   
Χαρ. Καραμανλής
Δυσκολεύουν τα πράγματα στην ΕΣΚΑΝΑ!!! (έτοιμη και η ΟΔΚΕ να παρέμβει...) Reviewed by THE REFEREES on 9:14 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.