Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η μεγάλη απόφαση του Γιάννη Λυρά!!! (εγκαταλείπει τη διαιτησία για χάρη της διαφήμισης...)

Ο Γιάννης Λυράς είναι ένας από τους ταλαντούχους διαιτητές, αλλά το πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ήταν η παρουσία του στην Α1...
Ο Αθηναίος διαιτητής σφύριξε σε συνολικά 22 ματς την περασμένη αγωνιστική περίοδο και μάλιστα, σε 3 Α2, σε 6 Β' και Α2 γυναικών και 7 Γ' κατηγορίας. Έτσι πήρε την απόφαση να φύγει από τη διαφημιστική εταιρία Ταφ και να μετακομίσει στο Περιστέρι ως εμπορικός διευθυντής.

Σίγουρα μια μεγάλη και υπεύθυνη θέση αλλά εξίσου επικίνδυνη, δεδομένου ότι λογικά δεν θα κάνει το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα: Δεν θα έχει παρουσία στην Α1. Ίσως αποχωρήσει εντελώς από το μπάσκετ, δεδομένου ότι αναλαμβάνει μια θέση αιχμής σε επαγγελματική ομάδα.

Προφανώς και τα "ζύγισε" τα πράγματα, έβαλε τα θετικά και αρνητικά και αποφάσισε: Προέχει η επαγγελματική καριέρα. 

Who is who

Γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου του 1987, ο Γιάννης Λυράς διετέλεσε Commercial Manager στην εταιρία Taf Sports Marketing S.A. Επί δύο έτη (2017-2019) εργάστηκε στις πωλήσεις διαφημιστικών δικαιωμάτων στο κομμάτι των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ συνεργαζόμενος με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Α.Ε.Κ. κ.α., καθώς επίσης και στην διαχείριση budget πελατών για την μέγιστη διαφημιστική προβολή της εταιρίας σε αθλητικά γεγονότα.

Έχει υπάρξει, επίσης, Corporate Expert της εταιρίας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», HR Manager τεχνικού τμήματος & Sales manager της εταιρίας «SATnVoice» καθώς και υπεύθυνος καταστημάτων της εταιρίας «Forthnet».
Η μεγάλη απόφαση του Γιάννη Λυρά!!! (εγκαταλείπει τη διαιτησία για χάρη της διαφήμισης...) Reviewed by THE REFEREES on 9:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.