Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πειραματόζωο... έκανε τον Χολαργό ο Δρόσος!!! (τον έριξε στα βράχια...)

Η ομάδα μπάσκετ του Χολαργού όταν ανέβαινε στην Α1 κατηγορία, αντί να προσμετρήσει τις οικονομικές της δυνατότητητες, αντί να βάλει τα πράγματα κάτω, ξαφνικά απέκτησε αυτοκτονικές τάσεις!


Ο επιχειρηματίας Γ. Δρόσος πήρε πολλούς ξένους παίκτες, έναν εξαιρετικό προπονητή (ουσιαστικά άφησε τον Χολαργιώτη Στέργιο Κουφό να φύγει, του οποίου η αγάπη για την ομάδα ήταν σαφώς μεγαλύτερη από του Λυκογιάννη, ενώ και οι οικονομικές απαιτήσεις ήταν λoγικότερες), έκανε πανάκριβα συμβόλαια. Πώς θα πληρώνονταν αυτά τα συμβόλαια; Με λίγα λόγια...πώς θα ξεπερνούσε τα...παλούκια που είχε βάλει μπροστά του; 

Αυτό που έκανε η διοίκηση της ομάδας ήταν εντελώς τρελό, ήταν αυτοκτονικό! Ένας επιχειρηματίας, του οποίου ο πατέρας -στο παρελθόν- υπήρξε δημοτικός υπάλληλος στον Χολαργό, απέκτησε οικονομική επιφάνεια (και μπράβο του) , η οποία όμως αποδείχθηκε ανεπαρκής για τα εμπόδια που είχε να υπερπηδήσει σε μία αγωνιστική περίοδο! Πώς ήταν δυνατόν να πληρωθούν τόσο ακριβά συμβόλαια από μία ομάδα που μόλις ανέβηκε στην Α1; Από τις επιχειρήσεις του κ. Δρόσου;

Εμείς λέμε μπράβο στον κ. Δρόσο για τον ρομαντισμό του να φτάσει την ομάδα ψηλά. Ωστόσο, όταν βάζεις μόνος σου τέτοιους τρελούς-μεγαλεπήβολους στόχους που ξεπερνούν την κοινή λογική, όταν μόνος σου περνάς πολλά παλούκια, ο θυμόσοφος λαός λέει τι θα σου συμβεί. Ο ίδιος ο κ. Δρόσος δήλωνε πέρσι τέτοιο καιρό "δεν θέλουμε να περάσουμε απαρατήρητοι". Ναι μεν κατάφερε να κάνει ντόρο για μια χρονιά, αλλά έγινε τόσο αισθητός όσο ένας κομήτης: όσοι τον βλέπουν εντυπωσιάζονται, αλλά μετά εξαφανίζεται! Και οι πάντες τον ξεχνούν! 

Αυτό πέτυχε ο κ. Δρόσος: πέτυχε για μια χρονιά οι πάντες να μιλούν για τον Χολαργό, αλλά ο ίδιος και η Διοίκηση της ομάδας, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα χρέη που δημιούργησαν, έβαλαν λουκέτο στον ιστορικό Σύλλογο! Και αυτό αποτελεί μεγάλη ντροπή για την πόλη του Χολαργού!


Καλύτερα λοιπόν ο κ. Δρόσος να μην είχε κάνει τον Χολαργό...διάτοντα αστέρα, καλύτερα να μην είχε κάνει αυτό το πείραμα, διότι κανείς δεν θέλει τον θάνατο της ομάδας του Χολαργού. Και αυτό τελικά που μένει, αυτό τελικά που άφησε ο κ. Δρόσος ως παρακαταθήκη στην πόλη του Χολαργού είναι...η κηδεία του Συλλόγου! Και βεβαίως γι' αυτή την κηδεία φταίνε και αυτοί που έδωσαν εν λευκώ την ομάδα στον κ. Δρόσο!

Πηγή: indobserver
Πειραματόζωο... έκανε τον Χολαργό ο Δρόσος!!! (τον έριξε στα βράχια...) Reviewed by THE REFEREES on 4:28 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.