Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποια ένωση ακολουθεί το παράδειγμα της ΕΣΚΑΝΑ; (ο υπάλληλος μπορεί να είναι υπεύθυνος διαιτησίας;)

Πρέπει κάποια στιγμή να τα βάζουμε τα πράγματα σε μια τάξη και να μην αφήνουμε κενά. Γράψατε...
ότι η ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ προΐσταται της διαιτησίας (πατήστε εδώ).

Η ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ δεν προΐσταται της διαιτησίας, αλλά το κάνει ο σύνδεσμος και κατ' επέκταση η ΟΔΚΕ.

Ο μόνος ρόλος της ΚΕΔ είναι οι ορισμοί των αγώνων, που περιλαμβάνονται στις προκηρύξεις μιας Ένωσης και ο έλεγχος των διαιτητών εντός γηπέδου, δηλαδή, ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

"Υπεύθυνο διαιτησίας" μπορεί νομικά να ονοματίσει έναν υπάλληλό του ο κύριος Βαγγέλης Λυμπεράτος, αλλά οι αρμοδιότητες του περιορίζονται στα διαδικαστικά και στις συνομιλίες με ομάδες. Να εκφράζουν παράπονα, ανησυχίες και να δίνουν συγχαρητήρια. 

Ο μοναδικός που έχει λόγο στη διαχείριση των διαιτητών, ακόμα και σε αγώνες εκτός προκηρύξεων της Ένωσης, είναι ο σύνδεσμος.

Το να ονοματίσει υπεύθυνο διαιτησίας έναν υπάλληλο Ένωσης και μη ενέργεια διαιτητή η ένωση ελλοχεύει πολλούς κινδύνους και παρανοήσεις. Γι' αυτό και καμία - μα καμία - Ένωση δεν το κάνει.

Σε όλες - μα σε όλες - τις ενώσεις υπάρχει υπάλληλος που διαχειρίζεται τα διαδικαστικά θέματα, που αφορούν την οργάνωση της ΚΕΔ και ενίοτε της διαιτησίας, αλλά καμία Ένωση δεν δίνει αυτόν τον τίτλο σε υπάλληλο της.

Διότι πολύ απλά υπεύθυνος για τους διαιτητές μιας Ένωσης είναι το ΔΣ του αντίστοιχου συνδέσμου.
Αυτά για αρχή...

Φιλικά 

Ο Διαιτητής
Ποια ένωση ακολουθεί το παράδειγμα της ΕΣΚΑΝΑ; (ο υπάλληλος μπορεί να είναι υπεύθυνος διαιτησίας;) Reviewed by THE REFEREES on 4:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.