Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τη μισή δουλειά την έκανε ο Κικίλιας!!! (ο Χρυσοχοϊδης πρέπει να την ολοκληρώσει...)

Για να μπεις κάποιος στο γήπεδο του μπάσκετ, χωρίς δεύτερη κουβέντα, έπρεπε να πάρεις μαζί σου...
αντιασφυξιογόνες μάσκες, διότι οι ανεγκέφαλοι και κάπνιζαν αλλά και πέταγαν φωτοβολίδες και καπνογόνα.

Ο υπουργός υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έκανε απλά την αρχή: Απαγόρευσε το κάπνισμα στα κλειστά γυμναστήρια. Στη νέα εγκύκλιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται το κάπνισμα "σε κλειστούς χώρους διεξαγωγής αθλοπαιδιών, ομαδικών αθλημάτων και αθλητικών εκδηλώσεων".

Σε ένα άλλο σημείο της εγκυκλίου αναφέρεται το εξής: "Στόχος της εγκυκλίου είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, μέσω της αποτροπής των δυσμενών επιδράσεων του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους και χώρους συνάθροισης κοινού. Βασικό στοιχείο πέραν των απαραίτητων ενεργειών ενημέρωσης του κοινού αποτελεί και η υπενθύμιση της κείμενης νομοθεσίας προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και η εντατικοποίηση των ελέγχων αναφορικά με την ορθή και αυστηρή τήρηση του σχετικού θεσμικού πλαισίου κατά προτεραιότητα".

Τώρα πρέπει να περιμένουμε τον υπουργό Δημόσιας Τάξεως, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, να ολοκληρώσει το μικρό θαύμα: Οι αστυνομικοί να συλλαμβάνουν όλους όσοι πετούν καπνογόνα και φωτοβολίδες εντός των γηπέδων. 

Ακόμα θυμόμαστε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο να αποχωρεί στο ημίχρονο σε αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ εξαιτίας της δυσάρεστης και αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Και από τότε δεν ξαναπήγε στο γήπεδο...
Τη μισή δουλειά την έκανε ο Κικίλιας!!! (ο Χρυσοχοϊδης πρέπει να την ολοκληρώσει...) Reviewed by THE REFEREES on 3:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.