Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι μπασκετικοί βουλευτές σάρωσαν στις εθνικές εκλογές!!! (όλα τα ονόματα...)

Δυνατά μπασκετικά ονόματα μπήκαν στη Βουλή και αναμένουμε την ...υποτυπώδη βοήθεια στα δύσκολα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει το άθλημα.


Στην Α' Αθηνών σάρωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ως γνωστό έχει φιλικές σχέσεις με ανθρώπους του μπάσκετ γι' αυτό και την τίμησαν με την παρουσία τους στην αθλητική εκδήλωση και που πηγαίνει προς το υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού. Ο Βασίλης Κικίλιας ήταν δεύτερος και χαλαρός. Αλλά και ο τρίτος, Θάνος Πλεύρης, διατηρεί σχέσεις με το μπάσκετ.

Η Άννα Καραμανλή τα πήγε περίφημα στο νότιο τομέα και βάζει παρακαταθήκη για τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού.

Η Γεωργία Μαρτίνου, η οποία είναι ο "αιμοδότης" πολλών συλλόγων από την Ελευσίνα μέχρι τον Σούνιο και όχι μόνο, πήρε την πρωτιά στην ανατολική Αττική, ενώ ο Ανδρέας Κατσανιώτης από την Αχαία, που έχει σχέσεις με τον Βαγγέλη Λιόλιο, εξελέγη.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και ο Θανάσης Καββαδάς στην Λευκάδα, ο γιος του οποίου είναι διαιτητής μπάσκετ και ο βουλευτής ήταν πρώην πρόεδρος της Δόξας.

Μεγάλη πρωτιά και για τον Χρήστο Σταϊκούρα από τη Λαμία, που είναι και μπασκετικός και ΑΕΚτζής και προορίζεται για υπουργός Οικονομικών.

Δεύτερος βγήκε ο Κώστας Ζαχαριάδης, πρώην παίκτης μπάσκετ στα βόρεια προάστια, ενώ ο και ο Ανδρέας Λοβερδος εξελέγη, όπως και η Νάντια Γιαννακοπούλου, σύζυγος του Μάξιμου Μουμούρη. 
Οι μπασκετικοί βουλευτές σάρωσαν στις εθνικές εκλογές!!! (όλα τα ονόματα...) Reviewed by THE REFEREES on 11:02 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.