Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Αιρετικός: Ετοιμάζονται οι φάκελοι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την wild card!!! (όλη η οργάνωση και οι προϋποθέσεις...)

Όλα είναι έτοιμα για τη διαδικασία εξασφάλισης του εισιτηρίου που θα οδηγήσει μια ομάδα στην Α1...
>> Λίγο - πολύ τα πράγματα είναι γνωστά, αν και ποτέ μην λέτε ποτέ...

>> Ο Ερμής Αγιάς η κατά κόσμον νέα Λάρισα, έχει το πλεονέκτημα όπως άλλωστε, είχε η Δόξα Λευκάδας πριν από κάμποσα χρόνια.

>> Η ομάδα της Λάρισας θα παίζει στην Α1 και ο Ερμής Αγιάς στην πρώτη τοπική, αφού δεν πρόκειται να τη διαλύσει ο επιχειρηματίας.

>> Και μεγάλο γήπεδο έχει και ο Ριζούλης εγγυάται το παρόν και το μέλλον και στη μέση του χάρτη είναι, εξυπηρετώντας στο θέμα των μετακινήσεων όλες τις ομάδες.

>> Το μετέφερε άλλωστε, δια ζώσης στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, πρόεδρο της ΕΟΚ.

>> Ο Ριζούλης βρέθηκε στο Βόλο και είχε συνάντηση με τον Βασιλακόπουλο.

>> Κόροιβος και ίσως ΟΦΗ, καλοβλέπουν την άνοδο, με τον πρώτο να έχει ΚΑΕ, κάτι που είναι πλεονέκτημα.

>> Η ομάδα της Αμαλιάδας, μάλιστα, κάνει λίφτινγκ στο γήπεδό της, παίρνοντας χρήματα από την εταιρία που δραστηριοποιείται στον τουρισμό.

>> Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως, να μπει στο παιχνίδι και μια άλλη ομάδα της Α2. Αν καταφέρει να συσπειρώσει επιχειρηματίες και φορείς.

>> Για τον Χαρίλαο Τρικούπη λέμε, όπου κάποιοι παράγοντες μυστικά προσεγγίζουν επιχειρηματίες και ρίχνουν το ...τυράκι στο δήμο Μεσολογγίου.

>> Τετάρτη - Πέμπτη ή μάξιμουμ Παρασκευή, η ΕΟΚ θα στείλει τις προσκλήσεις και λογικά οι σύλλογοι θα έχουν επτά ημέρες να καταθέσουν τον φάκελο με όλες τις προϋποθέσεις.

>> Ελληνιάδης και Μήλας είναι τα μέλη της επιτροπής από πλευράς ΕΣΑΚΕ και αναμένεται να είναι ο Τσαγκρώνης από πλευράς ΕΟΚ, αν και είναι πρόεδρος ΕΣΚΑ-Η που σημαίνει ότι τάσσεται αυτόματα υπέρ του Κόροιβου. Μπορεί να μπουν ο Γολέμης, ο Αλεξόπουλος αλλά και ο Ζώης, μην παραβλέποντας και τον Μαρκάκη από την Κρήτη.

>> Ο Ζώης, ας πούμε, θα ταχθεί υπέρ της Λάρισας...

>> Και πάμε στο φάκελο τώρα. Τι θα περιλαμβάνει;

>> Ο φάκελος θα περιλαμβάνει τα εξής δικαιολογητικά:


  1. Επικυρωμένο (από το αρμόδιο Πρωτοδικείο) αντίγραφο του καταστατικού και των τυχόν τροποποιήσεων αυτού. 
  2. Πιστοποιητικό μεταβολών από το αρμόδιο Πρωτοδικείο (εκδόσεως τελευταίο διμήνου). 
  3. Επικυρωμένο αντίγραφο της κατ’ άρθρον 8 του ν. 2725/99 ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της Γ.Γ.Α.
  4. Πιστοποιητικό της αρμόδιας ΔΟΥ περί φορολογικής ενημερότητας του Σωματείου.
  5. Πιστοποιητικό του αρμόδιου υποκαταστήματος ΙΚΑ περί ασφαλιστικής ενημερότητας του Σωματείου.
  6. Ένορκη βεβαίωση ενώπιον συμβολαιογράφου του νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας, σύμφωνα με το χορηγούμενο υπόδειγμα Αθλητικό Σωματείο ή Αθλητικό Σωματείο που διατηρεί ΤΑΚ που δεν έχει ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές σε παίκτες, προπονητικό και υπαλληλικό προσωπικό και σε φορολογικές αρχές και φορείς κοινωνικής ασφάλισης.

>> Μαζί θα δοθεί υπεύθυνη δήλωση του Θόδωρου Ριζούλη με εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τραπέζης, ύψους 50.000 ευρώ, την εγγύηση του οικείου Δήμου για τη δυνατότητα χρήσης του κλειστού, την ύπαρξη και χρονική διάρκεια χορηγικής συμφωνίας που έχει κατατεθεί στην οικεία ΔΟΥ.

Ο Αιρετικός 
Ο Αιρετικός: Ετοιμάζονται οι φάκελοι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την wild card!!! (όλη η οργάνωση και οι προϋποθέσεις...) Reviewed by THE REFEREES on 4:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.